Elektrische campers

Wil je een elektrische camper kopen? Tegenwoordig is er steeds meer interesse in elektrische campers. Ook voor Tonke wordt het steeds interessanter om te duiken in de mogelijkheden van elektrische campers. Bij Tonke denken we namelijk altijd vooruit en proberen we ons ook te focussen op wat de toekomst ons gaat brengen. Dus mogelijk produceren we in de toekomst wel een elektrische Tonke VAN, maar voor nu is dat nog toekomstmuziek.

Waarom nu nog geen elektrische camper bij Tonke?

Bij Tonke zijn we ons aan het ontwikkelen op het gebied van elektriciteit. Echter vraagt een camper een geavanceerd staaltje techniek en behoorlijk wat vermogen, die op dit moment nog niet altijd mogelijk is op elektriciteit. Wij bouwen enkel campers waarbij wij 100% achter de kwaliteit staan. Aangezien wij nog niet vinden dat wij dezelfde kwaliteit kunnen leveren bij campers op elektriciteit als bij campers met een motor, is het nog niet mogelijk om een elektrische camper af te nemen bij Tonke.

Camper op diesel of benzine i.p.v. een elektrische camper

Tonke biedt al haar modellen aan met een diesel of benzine motor. Hierdoor heb je een ruime keuze. Van een compacte kampeerauto tot een ruige expeditie camper en een ruime camper met afzet unit.

Bekijk onze campers