Elektrische campers

Wil je een elektrische camper kopen? Voor ons bij Tonke is het al jaren een grote wens om een elektrisch campermodel te ontwikkelen. Echter konden we geen voertuig vinden wat bij de Europese markt paste en waarbij de elektrische motor en batterijen ver genoeg ontwikkeld waren. Tot nu.

Elektrische camper op basis van de Mercedes EQV

Bij Tonke hebben we de Mercedes-Benz EQV kunnen testen, en hier zijn we zeer tevreden over. De bus rijdt heerlijk en heeft een 100kWh accu, waardoor volgens de fabrikant 360 km gehaald kan worden. Daarnaast is de bus afgewerkt op het niveau wat te verwachten is van Mercedes-Benz. Hierdoor is voor ons de keuze gemaakt om op basis van de Mercedes EQV te beginnen met het bouwen van een elektrische camper: De Tonke EQV.

 

Lancering elektrische Tonke camper

De officiΓ«le lancering van de elektrische Tonke camper volgt in het voorjaar van 2022. Op dat moment zal er meer informatie op de website verschijnen. Er is op het moment wel een prijslijst en nieuwsupdate beschikbaar.

 

Levering, productie en opties van de elektrische campers

Tonke heeft productieplaatsen in de fabriek kunnen reserveren, waardoor we snel kunnen leveren. Ook kunnen we hierdoor een mooi preorder aanbod doen. Er is al veel interesse vanuit onze klanten en de eerste modellen worden al verkocht. Als u meer informatie wilt of geΓ―nteresseerd bent in de elektrische Tonke EQV, kunt u contact met ons opnemen.

Neem direct contact op

 

Opties op de elektrische camper

Wat betreft de EQV heeft u twee opties. Zo kunt u de camper in het weekendermodel bestellen met een grote slaapbank over de volledige breedte en een keuken achterin, of als volledige camper met meubels en draaikeuken zoals u die kent uit de Tonke VAN. Zoals eerder aangegeven zal er binnenkort meer informatie op de website komen over de elektrische camper. Mocht u op de hoogte gehouden willen worden, kunt u gratis Tonke member worden. Wanneer er meer informatie naar buiten komt over de EQV, hoort u het dan als eerste.

Gratis Tonke member worden

 

Camper op diesel of benzine i.p.v. een elektrische camper

Tonke biedt naast de elektrische campers ook campers aan op diesel en benzine. Deze campers zijn er in allerlei soorten en maten, zoals compacte kampeerauto’s en campers met afzetunits. Kijk hiervoor bij ons aanbod van campers.

Bekijk onze campers

Wilt u niks missen?

Laat uw emailadres achter en ontvang als eerste meer informatie.

De wereldpremière van onze eerste elektrische

TONKE EQV