Nieuws

Tonke @ Kampeer En Caravan Jaarbeurs 1

Tonke @ Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2023

Tonke is weer aanwezig tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs van 4 t/m 8 oktober in Utrecht. We brengen drie 100% elektrische modellen mee: de Tonke EQV Touring en nieuwe modellen Tonke EQV Nomad en Tonke Buzz! Komt u ons bezoeken in Hal 12 en standnummer D028?

Eqv Nomad

Tonke EQV Nomad – Nieuw model

Met de Tonke EQV Nomad ervaart u de ultieme vrijheid en luxe van een elektrische buscamper. De ingenieuze multifunctionele keuken bevindt zich achter de bestuurdersstoel en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Standaard is de Nomad uitgevoerd met een tweepits inductiekookplaat. De keuken kan eenvoudig naar buiten worden geschoven en dient tevens als tafel/werkblad, waardoor een veelzijdige werkruimte ontstaat. Tevens kunt u kiezen voor een groot, uitneembaar ladesysteem aan de achterzijde van het voertuig waarin u uw uitrusting georganiseerd kunt opbergen en gemakkelijk bij uw spullen achterin kunt. Hier bevindt zich ook een ruime compressor koelkast (31L). Dit alles zonder concessies te hoeven doen op een ruime slaapgelegenheid; de 3-persoonsachterbank kan worden uitgeschoven tot riant bed van 145x203cm!

Tonke EQV Touring – Kampeerauto van het jaar 2023

De Tonke EQV Touring is de complete “Tonke Experience” zoals u al van ons kent. Dit jaar verkozen tot Kampeerauto van het jaar 2023! Een fantastisch product met de meermaals bekroonde buitenkeuken. Alles is doordacht en compleet op elkaar afgestemd. Materialen van hoogwaardige kwaliteit, innovatief ontwerp en een uitmuntende EV als basis maken dit tot de unieke Tonke EQV Touring.

Deze Tonke EQV Touring volledig gasloos: koken doet u op inductie en wij plaatsen standaard een 3000 Watt omvormer en een extra lithium accu. Veel functies zijn via bluetooth af te lezen en te bedienen. Overal en altijd stroom binnen handbereik voor al uw apparatuur.

Het interieur is zoals u van ons gewend bent: prachtig en van hoge kwaliteit. Met een lade onder de bank en een ruime kast met veel deurtjes heeft u voldoende plaats om al uw spulletjes mee te kunnen nemen.

Ontwerp Zonder Titel 6
Schermafbeelding 2023 09 20 Om 13.54.07

Tonke Buzz – Presentatie prototype

Na maanden ontwikkelen is het zo ver: we gaan het eerste prototype van de Tonke Buzz presenteren! Het prototype is gebouwd op een korte Volkswagen ID. Buzz. Dit interieur zal ook de basis zijn voor de lange versie van de ID. Buzz. Zoals u van Tonke mag verwachten is het weer een innovatief en slim ontwerp geworden. De keuken is uitgevoerd met twee pits inductieplaat die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Bovendien is er door optimaal gebruik te maken van de complete breedte van de bus een royale slaapgelegenheid van 150x200cm gecreëerd! 

N.b. Op de Tonke Buzz die gepresenteerd zal worden is nog geen hefdak geplaatst, deze komt in 2024 beschikbaar. 

We verwelkomen u graag op onze stand in hal 12!

Meer informatie

Wat: Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Waar: Hal 12, Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: woensdag 4 t/m zondag 8 oktober 2023, dagelijks 10.00-17.00 uur