Tonke Lowrider 360

How low can you go?

Tonke Lowrider 360

Laat u inspireren door alle mogelijkheden die we bieden op het gebied van stijl en indelingen. De lowrider is gebouwd op een verlaagd onderstel.

We zijn zelf erg gecharmeerd van de verhoudingen omdat de opbouw niet veel meer uitsteekt boven de cabine van de auto. Ook de achterlichten vinden we zo mooi. De instaphoogte is met maar liefst 30cm verlaagd. Dit heeft een aantal duidelijke voordelen, waaronder een lagere gewicht, een lagere luchtweerstand, lager brandstofverbruik, lager zwaartepunt en betere wegligging.  Kort samengevat: een LOWRIDER! Nadelen? Bij dit model is de opbouw niet meer afzetbaar, zoals bij de andere classics.

De auto die u hier ziet heeft een iets verkorte Fieldsleeper indeling, dus zonder de doorgang naar voren. Daardoor kan het vaste bed voorin geplaatst worden, en blijft er achterin ruimte voor de zithoek met openslaande deuren. We missen zelf de doorgang naar voren niet; aan het eind v.d. dag stap je uit je voertuig cabine in je prachtige ‘tiny house’ achterop de auto.

Mogelijkheden

Gebruik uw fantasie en zie in dat dit basis model vele mogelijkheden biedt:

  • Omdat de opbouw vast op het chassis zit kan deze camper ook gebouwd worden met een doorloop van cabine naar opbouw.
  • Er kunnen dan, afhankelijk van het ontwerp, 2-6 personen in gordels mee, en kunnen er 2-6 personen slapen
  • Deze verlaagde chassis zijn in vele lengte varianten mogelijk.
  • U bepaalt de indeling, de kleurstelling en materialen.

Download brochure
Tonke VAN & VAN XL

Vul uw gegevens in en ontvang gratis de brochure per mail.

Vul hier onder uw gegevens in.