Nieuws

DSCF3402

Vacature | Accountmanager

Kom jij ons super leuke team versterken?

Neem jij klanten mee op reis en configureren jullie samen een droom Tonke?

Wij zoeken per direct een accountmanager voor ons prachtige bedrijf!

32-40 uur

OVER TONKE

Tonke is in 2006 opgericht. Tonke ontwerpt en bouwt in Terheijden, vlakbij Breda, de meest innovatieve campers van Nederland met een uitgesproken eigen design. In 2016 en 2017 werd de Tonke VAN zelfs verkozen tot ‘camper van het jaar’ in Nederland. In 2018 is Tonke Duitsland opgericht ter ondersteuning van onze Duitstalige klanten. In 2021 heeft Tonke wederom een mooie groei doorgemaakt. Dit doen wij met een super gemotiveerd team. Tonke campers is actief in het hogere B2C-marktsegment. Komende jaren zullen in het teken staan van uitbreiding en professionalisering en het introduceren van nieuwe modellen. Zo gaan we begin 2022 een waanzinnig mooie elektrische camper lanceren. Om aan al deze vraag te kunnen voorzien zoeken wij een account manager die dit proces gaat begeleiden.

WAT GA JE DOEN?

Wij zijn op zoek naar een account manager die zich goed kan inleven in de diverse klanten van Tonke. Het begeleiden tijdens het aankoopproces is hiervan een belangrijk onderdeel.

Het takenpakket dat wij voor ogen hebben bestaat o.a. uit:

 • Het up-to-date houden van Pipedrive, ons CRM pakket.
 • Het onderhouden van klanten contact, met zowel bestaande als nieuwe klanten.
 • Zorgdragen dat onze Customer Journey van aankoop tot oplevering perfect verloopt.
 • Klanten ontvangen in onze showroom en uitgebreid informeren over alle mogelijkheden die Tonke te bieden heeft.
 • Het deelnemen aan beurzen, klantendagen en overige face-2-face activiteiten.
 • Flexibel om ook in het weekend te werken (niet elke week, maar dit kan voorkomen).
 • Bijhouden van alle klantspecificaties en deze ook foutloos kunnen verwerken in onze systemen. Ook bij eventuele aanpassingen die later plaatsvinden.
 • In de organisatie samenwerken met planning, productie en marketing zodat alle te bouwen Tonke campers dit proces goed doorlopen.

WIE BEN JIJ?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring en kennis van diverse programma’s. Voor onze verkoop werken wij voornamelijk met Pipedrive en diverse office programma’s.
 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding in commerciële / communicatieve / marketing of automotive richting.
 • Werkervaring is prettig, maar wij nodigen ook graag gemotiveerde starters uit om te solliciteren. Een fit met het team is voor ons het belangrijkst.
 • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is een grote pré.
 • Je hebt affiniteit met campers, reizen, autotechniek en/of het buitenleven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden een veelzijdige functie als account manager, waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Je mag je eigen creatieve en commerciële gang gaan en krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij zoeken iemand voor 32 tot 40 uur per week. Wij zijn aangesloten bij de CAO Metaal en Techniek Carrosseriebedrijf, hierdoor zijn alle zaken erg goed geregeld. Zo ontvang je op jaarbasis 25 vakantiedagen + 13 ATV (dat is lekker veel vakantie!), hebben wij een pensioenvoorziening en kan je tegen een kleine vergoeding elke dag genieten van een lekkere lunch. Wij werken het liefst samen op kantoor, maar een combinatie van thuis werken en op kantoor kan ook.

Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris op basis van jouw leeftijd en ervaring. Laat ons zien wat jij waard bent!

MEER WETEN OF DIRECT SOLLICITEREN?

Helemaal enthousiast geworden? Stuur dan snel jouw sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, en wie weet spreken we elkaar snel onder het genot van een kopje koffie of thee! Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 01-03-2022 via kiki@tonke.eu.

pn