Nieuws

Vacature vervuld! | Camper- of Autotechnicus / Meubelmaker

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste medewerker voor onze werkplaats in Terheijden. Heb jij het gevoel dat je echt iets kan bijdragen aan Tonke? En wil jij echt heel graag ons team komen versterken? Lees dan vooral hieronder verder!

Over Tonke

Tonke is in 2006 opgericht. Tonke ontwerpt en bouwt in Terheijden, vlakbij Breda, de mooiste campers van Nederland. In 2016 en 2017 werd de Tonke VAN verkozen tot β€˜camper van het jaar’ in Nederland. In 2018 is Tonke Duitsland opgericht ter ondersteuning van de verkoop in Duitsland. Ook in 2020 en 2021 heeft Tonke wederom een mooie groei doorgemaakt. Komende jaren zullen in het teken staan van uitbreiding en professionalisering. We werken met veel plezier in een open, gezellig team.

Wat ga je doen?

Als campertechnicus/meubelmaker werk je in kleine teams aan het bouwen van campers. Je werkt graag lekker door en bent daarbij ook precies. Wat doe je zoal? Je zaagt gaten in de carrosserie van de auto, plaatst hefdaken en ramen, monteert elektrische bedrading, stoffeert het interieur en assembleert en monteert meubelen. Je houdt van gezelligheid en laat je niet graag afleiden. Toch kan het soms voorkomen dat er klanten door de werkplaats lopen. Je vindt het dan leuk om ze te vertellen over je vak en biedt ze koffie aan.

Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige functie. Je wordt iedere dag uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Je komt in een relatief jong team met een informele werksfeer en korte lijnen. Als je het leuk vindt en leergierig bent, dan kan je bij ons heel veel leren (installeren van gas, water, elektra, autotechniek, stofferen, meubel montagewerk, het bedienen van een CNC-machine). De salarisindicatie voor deze functie bedraagt €2000-€2500,- per maand o.b.v. een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je 25 vakantiedagen en bouw je 13 ATV dagen op per jaar, hebben wij een pensioenvoorziening en elke dag een lekkere lunch tegen een kleine vergoeding.

Wat breng je mee?

Je houdt echt van je vak. Je bent energiek en optimistisch. Je bent sociaal, gedreven en gestructureerd. Je hebt een ondernemende werkhouding en motiveert daarmee ook collega’s. Je bent een teamspeler. Je hebt een opleiding afgerond als meubelmaker of als elektro- of autotechnicus. Ook kan het zijn dat je naast je werk nog de BBL-opleiding doet, bijvoorbeeld van het Hout- en Meubilerings- College. Je vindt het gaaf om in een klein, maar snelgroeiend bedrijf te werken en vindt het leuk dat elke dag weer andere uitdagingen biedt. Je hebt bij voorkeur affiniteit met kamperen en/of het buitenleven en bent in het bezit van een rijbewijs B. We vinden jouw energie en een match met ons team belangrijker dan ervaring.

Meer weten of direct solliciteren?

Ben jij inmiddels net zo enthousiast als wij zijn? Mail dan jouw sollicitatie, voorzien van CV en korte motivatiebrief, naar kiki@tonke.eu. Eventuele vragen zien wij uiteraard ook graag tegemoet!