Dit is Tonke

Al vanaf kinds af aan nam mijn vader mijn broer en mij mee op reis. We kampeerden overal in Nederland en Frankrijk, gingen fietsen in Denemarken en trektochten maken in de Alpen en in Noorwegen. We hadden een de Waard tent en kleine trekkerstentjes. Later ging ik prachtige reizen maken met mijn vrouw.

In 2005 werd onze dochter Tonke geboren (en nog wat later in 2008 onze zoon Willem) en in diezelfde tijd begon ik met het bouwen van campers. Aanvankelijk alleen, maar al snel met een groeiend team geweldige vakmensen.

Tonke Fam

Nog steeds kampeer ik graag met mijn gezin, natuurlijk in een Tonke. Dus ik leid niet alleen het mooiste bedrijf van Nederland, maar ik weet ook alles over kamperen en het reizen met onze campers. Dat kunt u als medereiziger ook zien aan de details van onze campers. Alles is functioneel, degelijk, mooi en goed doordacht: Natuurlijk wil je buiten kunnen koken! En natuurlijk wil je een goed bed! En natuurlijk moet de auto ook voor dagelijks gebruik geschikt zijn, moeten er extra zitplaatsen in kunnen, surfplanken en fietsen.

De VAN werd al tweemaal door het Nederlandse publiek verkozen tot ‘camper van het jaar’. Ook exporteren we de VAN inmiddels naar vrijwel alle werelddelen.

Ik ben extra trots op de lancering van de eerste echt serieuze elektrische camper ter wereld en de prachtige pers en prijzen die we daarmee gewonnen hebben. Uiteraard blijven we ook VANs bouwen op brandstof. Voor iedereen die onafhankelijk wil zijn. Voor beide producten is wat te zeggen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak!

Met reislustige groet namens ons hele team,

Maarten van Soest
Eigenaar Tonke Campers