Werken bij Tonke

Fvd Tonke Lr 4900 Groot

Over Tonke

Tonke is in 2006 opgericht. Tonke ontwerpt en bouwt in Terheijden, vlakbij Breda, de meest innovatieve campers van Nederland met een uitgesproken eigen design. We doen dit met een hecht team gepassioneerde vakmensen. In 2016 en 2017 werd de Tonke VAN zelfs verkozen tot ‘camper van het jaar’ in Nederland. In 2018 is Tonke Duitsland opgericht ter ondersteuning van onze Duitstalige klanten. In 2021 heeft Tonke wederom een mooie groei doorgemaakt. Dit doen wij met een super gemotiveerd team. Tonke campers is actief in het hogere B2C-marktsegment. In 2022 hebben we de Tonke EQV gelanceerd, een zeer vooruitstrevende elektrische camper, met goede pers en ook weer prijzen tot gevolg. Komende jaren zullen in het teken staan van uitbreiding en professionalisering en het introduceren van nieuwe modellen. 

Waarom Tonke?

Wij zijn aangesloten bij de CAO Metaal en Techniek Carrosseriebedrijf, hierdoor zijn alle zaken erg goed geregeld. Zo ontvang je op jaarbasis 25 vakantiedagen + 13 ATV (dat is lekker veel vakantie!), hebben wij een pensioenvoorziening en kan je tegen een kleine vergoeding elke dag genieten van een lekkere lunch. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris op basis van jouw leeftijd en ervaring. Laat ons zien wat jij waard bent!

Vacature campertechnicus (elektra)

Ben jij een veelzijdige vakman/-vrouw met (bij voorkeur) elektrotechnische kennis? Tonke Campers bouwt de mooiste campers van Nederland! We zoeken per direct voor ons leuke en snelgroeiende bedrijf een: Campertechnicus / Autotechnicus met passie voor elektrotechniek (starter of ervaren)
Bekijk de vacature

Open sollicitaties

Wij zijn voortdurend op zoek naar commerciële en technische talenten.
Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een open sollicitatie.