Tonke camper met unieke buitenkeuken

Tonke Buitenkeuken

De exclusieve buitenkeuken van Tonke is een prachtige keuken die is toe te voegen aan jouw Tonke VAN. De keuken zorgt ervoor dat je alle ruimte hebt tijdens het koken, zowel binnen als buiten. Tonke is expert op het gebied van campers en camperaccessoires. Door de buitenkeuken toe te voegen aan jouw Tonke Van ga je voor de ultieme kampeerbeleving!

Stel jouw Tonke VAN samen

Zowel binnen als buiten koken

Als het lekker weer is, klap je de keuken gemakkelijk naar buiten en heb je alle ruimte in de buitenlucht. Regent het? In een handomdraai is de camper keuken weer binnen en ga je verder vanaf de bank. Super handig! Het is ook mogelijk een cassetteluifel toe te voegen zodat je nog langer van het buiten koken kan genieten.

Buiten

Tonke Camper Buitenkeuken

Binnen

Tonke Buite

Camper buitenkeuken met veel opbergruimte

Door het compacte en innovatieve design van de Tonke keuken, kan je al je keukengerei kwijt en is het binnen handbereik. Nooit meer hoef je te zoeken naar dat ene kratje waar je de messen en pannen in hebt gestopt! In het keukenblok zitten ook twee werkbladen verwerkt, voor binnen en buiten. Zo heb je altijd genoeg ruimte om te koken of gezellig iets te drinken.

Voeg de buitenkeuken toe

Functionaliteit

De buitenkeuken is voorzien van twee gaspitjes, een inklapbare kraan met gootsteen en natuurlijk voldoende opbergmogelijkheden. Er is zelfs de mogelijkheid om verschillende afwerkingen en kleuren te kiezen.  Binnen of buiten koken is nog nooit zo gemakkelijk geweest.


Wil jij koken met de Tonke buitenkeuken? Dat kan! Via de configurator stel je jouw eigen Tonke VAN samen en selecteer je de buitenkeuken!