Camper met radio en navigatie

Welke radio en navigatiesysteem past het beste in jouw buscamper? Bij Tonke bieden we drie opties aan voor de radio en navigatie. Zo kan jij jouw Tonke VAN zo luxe maken als dat je dat zelf wilt!

Camper radio en navigatiesystemen van Tonke

Tonke biedt drie soorten radio- en navigatiesystemen aan verschillend in luxe, opties en prijs.

VW Radio ‘Composition Audio’ met TFT display (monochrome)

Dit is een basis radio waar prima geluid uit komt. De radio beschikt over 1 USB input en een AUX input. Hoewel de radio zijn werk prima doet, is het niet gebruiksvriendelijk en oogt het ouderwets. Maakt jouw de radio niet veel uit? Dan is dit de juiste keuze, omdat het de voordeligste radio is die wij aanbieden.

Vw Radio ‘Composition Audio’ Met Tft Display (Monochrome)

VW Radio ‘Composition Colour’ met 6,5” touchscreen, 2x USB en app-connect

Deze radio bevelen wij de meeste mensen aan. Door het 6,5” touchscreen oogt deze radio zeer modern en is het gebruiksvriendelijk, de radio heeft 2 USB inputs waarmee je jouw telefoon kan opladen. Ook is het mogelijk je telefoon te verbinden via het app-connect systeem, waardoor je kan navigeren met Google Maps of andere navigatieapps. De kwaliteit van het geluid is ook zeer goed.

Vw Radio ‘Composition Colour’ Met 6,5” Touchscreen, 2X Usb En App-Connect

VW Radio/Navigatie ‘Discover Media’ met 8” touchscreen, 2x USB, spraakbediening, app-connect en internet

Ben jij opzoek naar een radio/navigatie unit met alles er op en er aan? Dan is dit de radio voor jou, anders is het beter om te kiezen voor de ‘composition colour’ variant. Deze radio heeft een ingebouwd navigatie systeem, je hoeft dus geen gebruik te maken van een app. Als je dat wel wil, is dat zeker mogelijk via het app-connect systeem. De radio bevat 2 USB inputs, spraakbediening en maakt gebruik van internet.

Vw Radio/Navigatie ‘Discover Media’ Met 8” Touchscreen, 2X Usb, Spraakbediening, App-Connect En Internet

Welke radio komt in jouw Tonke VAN te zitten?

Nu je weet welke radio’s wij aanbieden heb je hopelijk een duidelijke keuze kunnen maken. Configureer nu jouw Tonke VAN en selecteer de radio die het meest bij jouw past.

Configureer een camper!