Zonnepaneel op uw camper

Wilt u graag energie opwekken in uw camper? Dat is mogelijk met een zonnepaneel toe te voegen op uw camper! Bij Tonke bieden we de mogelijkheid om door ons een zonnepaneel op uw camper te laten installeren! Wij vertellen u alles over een zonnepaneel op camper en de voordelen hiervan bij Tonke.

Waarom een zonnepaneel op uw camper?

Een zonnepaneel op uw camper is een perfecte oplossing voor iedereen die regelmatig kampeert in het wild of op plekken staat waar niet zo makkelijk stroom aanwezig is. Het zonnepaneel kan gebruikt worden voor alle plekken waar elektriciteit nodig is in de buscamper, denk aan apparaten opladen of koken. Door middel van een app  kun je precies zien hoeveel je hebt opgewekt!

Naast dat u de mogelijkheid heeft om zonnepanelen toe te voegen aan uw camper, heeft u nog veel meer mogelijkheden bij Tonke. Via de gratis brochure bekijkt u onze Tonke EQV elektrische buscamper met alle mogelijkheden!

Download de gratis brochure

Voordelen van een zonnepaneel op uw camper

100 Watt, voldoende om ’s zomers uw stroomvoorziening op peil te houden voor bijvoorbeeld een koelkast.
Goede kwaliteit paneel, de cellen zijn afgewerkt met een niet vergelende folie.
✔ Uitgerust met een MPPT laadregelaar, deze haalt tot 20% meer rendement uit het paneel.
Uitgerust met bluetooth, waardoor u op uw telefoon de laadstatus e.d. kunt aflezen.

Zonnepaneel Op Uw Camper Tonke

Zonnepaneel Camper App - Tonke

Custom Tonke camper met zonnepaneel

Bij Tonke kunt u geheel uw eigen Tonke EQV elektrische buscamper samenstellen via de Tonke configurator. Naast het interieur of de motorisatie van de camper, heeft u hier de mogelijkheid om een zonnepaneel toe te voegen. Zo heeft u een elektrische camper met zonnepanelen! Bij het customizen van uw camper zullen we direct de zonnepanelen op het dak installeren.  Via onderstaande button stelt u uw droomcamper samen!

Zonnepanelen camper installeren

Zoals eerder aangegeven kunt u zelf uw Tonke EQV buscamper samenstellen. Hierbij heeft u de mogelijkheid om een zonnepaneel op uw camper te laten plaatsen. Omdat we bij Tonke geheel zelf de bus Mercedes EQV ombouwen naar een buscamper, doen wij de gehele installatie van de zonnepaneel op uw camper. Hier hoeft u zelf niks voor te doen!

Heeft u nog vragen over een zonnepaneel op uw camper? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen

Stel uw eigen Tonke samen