Afzet unit camper

Een camper met afzet unit, oftewel een camper die je neerzet in de wildernis als een stacaravan. Bij Tonke is een camper met afzet unit niks nieuws, sterker nog, we zijn er mee begonnen. De Tonke Fieldsleeper is de klassieke Tonke waarmee onze organisatie mee is begonnen in 2005. Nu is het een product dat wij bouwen voor de liefhebber van de klassieke uitstraling. Een camper met afzet unit kopen? Dat kan zeker bij ons!

Download de brochure

De Tonke Fieldsleeper

De Tonke Fieldsleeper is in 4 verschillende uitvoeringen te krijgen. Het zijn afzetunits met een opbouwlengte van 400 cm of 470 cm op basis van de Fiat Ducato, Volkswagen Crafter of Mercedes Sprinter. Het is maatwerk waarbij bijna alles mogelijk is.

Hoewel de Tonke Fieldsleeper niet zo vaak gebouwd wordt als vroeger, maken we er nog steeds klanten blij mee. Het is ook een echt stijl-icoon.

Voordelen camper met afzet unit

✔ Erg veel ruimte
✔ Grote keuken
✔ Overal neerzetten en loskoppelen van de auto
✔ Groot bed
✔ Douche en WC aanwezig
✔ Perfect voor wildkamperen

Bekijk de brochure

Nieuwsgierig geworden naar de camper met afzet unit? Download de brochure met de klassieke Tonke campers. In de brochure vind je alle bruikbare informatie over de campers met afzet units en kan je je beter oriënteren over onze producten.

Ongeldige taxonomie.