Expeditie campers

Een expeditie camper wordt anders opgebouwd dan een standaard camper. Ook op ruwer terrein wilt u namelijk kunnen genieten van een comfortabele camper. Standaard banden en vering zijn daarom vaak niet geschikt en ook het chassis en de energie voorziening moeten worden aangepast. De expeditie camper van Tonke, de Tonke Explorer, levert extreem comfort – zelfs in afgelegen gebieden over de hele wereld. De Tonke Explorer heeft vier zit- en slaapplaatsen en voldoende faciliteiten voor een comfortabele reis.

Tonke Explorer

De Tonke Explorer is een expeditie camper, gebaseerd op de Mercedes Sprinter 516Cdi met 4×4 aandrijving (optioneel 6×6 aandrijving) en een hi/low versnellingsbak. Onze campers zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook uitzonderlijk goed gebouwd. De expeditie camper van Tonke heeft uitstekende off-road eigenschappen, maar ook een doorgang naar de cabine. Hierdoor geniet u van een efficiënte leefruimte en heeft u de mogelijkheid om comfortabel passagiers mee te nemen.

Tonke Explorer Expeditie Camper Van Tonke

Wilt u meer weten?

Wij laten u graag de mogelijkheden zien van het leven ‘on the road’ met een expeditie camper van Tonke. Via het online contactformulier kunt u een afspraak met ons maken in onze werkplaats in Terheijden.
contact