Kampeerauto

Bent u op zoek naar de ideale kampeerauto? De Tonke VAN is door de Nederlandse Kampeerauto Club uitgeroepen tot kampeerauto van het jaar in 2016 en 2017. Met de Tonke VAN haalt u een wendbare, flexibele en ruime kampeerauto in huis, die door het formaat van een Volkswagen Transporter ook nog netjes in een parkeervak past. Hierdoor is de campervan makkelijk voor zowel tijdens het kamperen als voor dagelijks gebruik. Benieuwd naar de mogelijkheden? Download nu de brochure.

Download de gratis brochure

 

Kampeerauto op maat

De kampeerauto’s van Tonke worden op maat gemaakt. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw kampeerauto volledig naar eigen wens samen te stellen. Dit doen we op basis van de Volkswagen Transporter T6. U maakt hiervoor gebruik van de Tonke configurator, waarmee u de kleuren van uw campervan, de inrichting, motorisatie, accessoires en nog veel meer kan kiezen.

Inrichting op maat van een campervan

Voor de inrichting van uw kampeerauto heeft u de keuze uit verschillende opties voor het interieur, zoals:

✔ Een vaste of draaibare keuken;
✔ Een hefdak met bed, matras en ledverlichting. Daarnaast zijn er ook opties voor een panoramafunctie en luxere bedbodem;
✔ Een in de vloer verzonken klaptoilet;
✔ 3 verschillende stoelopstellingen tot maximaal 7 zitplaatsen;
✔ Een standkachel.

Tonke Van Kampeerauto Met Buitenkeuken En Hefdak

 

Daarnaast zijn er ook verschillende opties voor multimedia en rijveiligheid. Denk hierbij aan:

✔ Stoelverwarming;
✔ Rij-assistentiesystemen zoals cruise control en adaptive cruise control;
✔ Een versnellingsbakslot;
✔ Radio en navigatie;
✔ Parkeersystemen, van alleen parkeerhulp achter tot volledige Park Assist.

Accessoires voor een kampeerauto

Ook kunt u naast de inrichting van uw kampeerauto nog voor een aantal accessoires kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rails en dakdragers, fietsendragers, campingstoelen en -tafels, een trekhaak en nog veel meer.

Stel direct uw Tonke VAN samen

 

Diesel, benzine of elektrische kampeerauto

Voor uw Tonke VAN heeft u de mogelijkheid uit verschillende dieselmotoren. De motoren leveren tussen de 90 en 199 PK, zijn zowel met automaat als handgeschakeld en met of zonder vierwielaandrijving beschikbaar. Met de 4×4 kampeerauto heeft u een grotere trekkracht en stabiliteit van uw voertuig.

Kampeerauto’s op benzine stoten 3x zoveel CO2 uit als de dieselvarianten, waardoor ze niet meer voldoen aan de nieuwste WLTP emissienormen. Hierdoor levert Tonke geen benzinemodellen meer van de Tonke VAN. Momenteel leveren wij nog geen elektrische kampeerauto’s, maar houden wij wel de ontwikkelingen op dit gebied in de gaten.

 

Interesse in het kopen van een kampeerauto van Tonke?

Heeft u interesse in een Tonke VAN? Neem direct contact met ons op.

Neem contact op