Aanbod campers

Camper kopen? Met een camper kun je er heerlijk op uit in de natuur of juist een mooie roadtrip maken. Dit zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over waar je gaat slapen. Tonke is specialist op het gebied van campers. Wij bouwen campers van topkwaliteit zonder compromissen in comfort of design.

Welke camper past het beste bij jou?

Camper Kopen - Tonke

Welke camper het beste bij je past hangt af van een aantal factoren, zoals het soort camper, de brandstof waarop de camper rijdt en de uitvoering.

Soorten

Heb je nog geen specifiek model in gedachten, maar weet je wel wat voor soort camper je graag wilt hebben? De campers van Tonke verschillen in soort. Zo bieden wij bijvoorbeeld buscampers, expeditie campers, campers met een afzet unit en campers met een lage instap.

Bekijk onze soorten

Brandstof

Tonke biedt campers op verschillende soorten brandstof, zowel diesel als op benzine. Wat het voordeligste is voor u hangt af van het aantal kilometers dat u rijdt met de camper. Diesel is namelijk goedkoper dan benzine, echter betaal je voor diesel een hogere wegenbelasting. Het kan dus interessant zijn om, voordat u beslist welke camper u kiest, een berekening te maken van de kosten van beide.

Bekijk onze campers op diesel en benzine

Uitvoering

Het kan ook zo zijn dat u juist opzoek bent naar een camper in een bepaalde uitvoering. Tonke biedt haar campers in verschillende uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld luxe campers, mini campers en automaat campers. Mochten onze standaard campers niet volstaan, dan bieden wij ook op maat gemaakte campers.

Bekijk de verschillende uitvoeringen

Onderdelen

Zoekt u naar een camper met specifieke onderdelen? Bij Tonke is het mogelijk om een camper op maat te maken, waarbij u de onderdelen kunt toevoegen die aansluiten bij uw wensen.

Bekijk de verschillende onderdelen

Meer weten over ons aanbod?

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht of heeft u een specifieke wens? Wij denken graag met u mee. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!