Zitplaatsen camper

Bent u opzoek naar een kleine camper die tegelijk als personenauto kan dienen? Dan is een buscamper wellicht iets voor u. De buscampers hebben zoals het woord het al zegt, veel weg van een bestelbus. Een buscamper heeft het comfort van een personenauto en kan tot over maar liefst zeven modulaire zitplaatsen beschikken. Ook kan een buscamper op de meeste gewone parkeerplaatsen staan.  Bij Tonke bouwen we de Tonke VAN  en Tonke EQV  volledig op maat zoals u hem wilt en kunt u geheel uw eigen ontwerp samenstellen.

Extra zitplaatsen camper

Bij Tonke heeft u de mogelijkheid om uw camper volledig zelf samen te stellen via de Tonke Configurator. Dit gaat van de kleur van de camper tot de motorisatie.  Hierbij heeft u ook de mogelijkheid om het aantal zitplaatsen in uw camper te kiezen. In onze gratis brochure kunt u gemakkelijk een overzicht vinden van alle opties qua zitplekken die wij te bieden hebben.

Download de gratis brochure

Bij Tonke bieden we twee verschillende modellen elektrische campers. De Tonke EQV Touring en de Tonke EQV Adventure. Het verschil tussen deze uitvoeringen is dat de Tonke Adventure een grotere uitvoering is. Hierdoor beschikt onze Tonke Adventure over een standaard driezits bank achterin de buscamper. Dit betekend ook dat dit model kan beschikken over maximaal 7 zitplaatsen. Onze Tonke Touring beschikt over een tweezits bank. Deze uitvoering heeft standaard 4 zitplaatsen en kan worden uitgebreid met een optionele stoel tot 5 zitplaatsen.

Camper 4 zitplaatsen

Onze elektrische Tonke EQV Touring camper beschikt over een zit/slaapbank voor 2 personen.  In totaal beschikt deze camper over 4 zitplaatsen, twee stoelen voorin de camper plus de zit/slaapbank die bestemd is voor twee personen. In deze bank zit een ruime lade waar u spullen in kunt opbergen. Ook kunt u de voorstoelen gemakkelijk draaien zodat met  zijn vieren kan vergaderen of eten. Hier onder ziet u verschillende mogelijkheden hoe de camper met 4 zitplaatsen er uit kan zien.

Optie 1 Voor Een Camper Met 4 Zitplaatsen  Optie 2 Voor Een Camper Met 4 Zitplaatsen

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden die Tonke te bieden heeft als het gaat om het samenstellen van uw camper? Via deze button gaat u naar onze configurator.

Stel uw eigen Tonke samen

Camper 5 zitplaatsen

Onze Tonke EQV Adventure heeft standaard 5 zitplaatsen. Standaard aanwezig is een driezits achterbank, die gevormd kan worden tot een bed. Doordat er in de vloer van de camper een railsysteem zit, kan de bank ook worden verplaatst voor extra ruimte. Voorin de camper zitten ook 2 draaibare voorstoelen zodat er een gezellige omgeving gecreëerd kan worden wanneer de camper stil staat.

Optie 1  Met 5 Zitplaatsen Camper  Optie 2 5 Zitplaatsen In Camper

Optie 3 5 Personen Camper Met Veel Laadruimte Optie 4 5 Zitplekken Met Fietsen Achterin De Camper

Ook is het mogelijk om aan de Tonke EQV Touring camper nog een extra zitplaats toe te voegen. Zo heeft u ook een camper met 5 zitplaatsen.

Optie Eqv Touring Optie 5 Zitplekken

Naast het kiezen van het aantal zitplaatsen in uw camper heeft u bij Tonke ook de mogelijk om het interieur of exterieur te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de soort stof en kleur van uw stoelen en bank. Het is zelfs mogelijk om een uitdraaibare buitenkeuken te plaatsen. Via onderstaande button kunt u alle opties bekijken en uw camper samenstellen.

Stel uw eigen Tonke samen

Camper 6 zitplaatsen

Bent u van plan op stap te gaan met een grote groep? Dan heeft Tonke zelfs een camper met 6 zitplaatsen of een camper met 7 zitplaatsen. Bij de Tonke EQV Adventure zitten standaard 5 zitplaatsen. U heeft hierbij de mogelijkheid om 1 of 2  optionele zitplekken toe te voegen aan uw camper. Door het railsysteem in de vloer van de camper kunnen de stoelen en banken worden verplaatst of verwijderd.

Opties In Voor Een 6 Of 7 Zitplaatsen Camper Bij  De Tonke Adventure Buscamper

Download de gratis brochure

Bij Tonke hebben we veel verschillende mogelijkheden qua zitplaatsen om uw perfecte camper of buscamper samen te stellen. Denk van te voren daarom na met hoeveel mensen u wilt gaat reizen. Wij bieden namelijk ook extra zitplaatsen aan die u ook uit de camper kan halen wanneer deze niet nodig zijn. Zo kunt u zelfs met 6 of 7 personen in uw buscamper!

Heeft u nog vragen over het aantal zitplaatsen in een camper? Of ontvangt u graag persoonlijk advies? Wij helpen u graag met het vinden van uw antwoord. Neem contact met ons op of bekijk de mogelijkheden in de Tonke Configurator!

Stel direct uw Tonke EQV samen