Camper voor 4 personen

Bent u op zoek naar een camper voor 4 personen met 4 zit- en slaapplaatsen? Dan bent u bij Tonke aan het juiste adres. Een prachtig eigen ontworpen design samen met optimaal leef en slaapcomfort, dat is wat u van onze Tonke EQV kan verwachten. Wij vertellen u graag alles over onze buscamper voor 4 personen!

Buscamper voor 4 personen kopen?

Bent u gek op kamperen met het gezin of met vrienden? Maar vindt u het daarnaast ook erg handig om te beschikken over een grote ruime auto? Dan is een buscamper voor 4 personen een perfecte oplossing! Bij Tonke bouwen we de Mercedes-Benz EQV bestelbus volledig om maat om naar een compacte camper. De Tonke EQV beschikt standaard over 4 zitplaatsen en 2 slaapplaatsen. Door de opties die wij bieden heeft u de mogelijkheid deze zit- of slaapplaatsen uit te breiden. Bekijk via de gratis brochure alle mogelijkheden!

Download de gratis brochure

Custom 4 persoons camper van Tonke

Bij Tonke heeft u de mogelijkheid om uw buscamper volledig zelf samen te stellen, van interieur tot motorisatie. Zo voldoet de camper aan al uw wensen en verwachtingen die u belangrijk vindt aan een camper. Via de Tonke Configurator stelt u geheel zelf uw perfecte buscamper samen!

Buscamper met 4 zitplaatsen

Onze Tonke EQV buscamper beschikt altijd over minimaal 4 zitplaatsen, 2 voorstoelen en een achterbank. De voorstoelen zijn te draaien waardoor er een gezellige leefomgeving gecreëerd kan worden. Hier kan met elkaar gegeten worden, maar bijvoorbeeld ook vergaderd voor uw werk.

Buscamper met 4 slaapplaatsen

Ook heeft u de mogelijkheid om een hefdak in uw buscamper te laten bouwen. Het hefdak vervangt het oorspronkelijke dak van uw bus. Onze hefdaken worden geleverd met een omhoog te klappen matras en bedbodem, waardoor de auto ruimtelijk blijft. Door een hefdak toe te voegen aan uw custom camper ontstaan er 2 extra slaapplaatsen. Door een hefdak aan uw custom camper toe te voegen, beschikt de camper in totaal over 4 slaapplaatsen.

Configureer een camper

Voordelen campervan 4 personen  (H2)

Op vakantie met het hele gezin of met vrienden

✔ Slapen waar je maar wilt door de compactheid van het model

Twee ruime aparte slaaplekken wanneer je niet met elkaar in een bed wilt slapen

Veel leefruimte om een gezellige sfeer te creëren

✔ Door het inklapbare bed neemt het bed geen ruimte in beslag.

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies over een camper? Neem dan contact en wij helpen je graag met al je vragen en het vinden van de perfecte Tonke camper!

Configureer een camper