Lage camper

Een lage camper kopen? Een camper met een lage instap is handig om makkelijk in en uit te stappen. Je bent lekker dicht bij de grond en kunt daarom zonder te veel moeite in en uit stappen. Erg fijn als je je camper aan het inruimen bent. Ook is een lage camper handig omdat je het verkeer om je heen beter ziet. Hierdoor is het rijden met een lage camper veiliger dan met een hoger model.

Lage campers van Tonke

Bij Tonke verkopen we twee soorten campers die laag aan de grond staan, de Tonke VAN en de Tonke Lowrider. De Tonke VAN is een campervan die is gemaakt op basis van de Volkswagen Transporter T6/T6.1. Omdat er aan de basis van de Tonke VAN een bus ligt, is dit model laag aan de grond gebouwd. De Tonke Lowrider is een prachtig model in de vorm van een tiny house. Hierdoor is het alles wat je van een camper verwacht en meer. Ook dit model is uitgevoerd met een lage instap.

Voordelen lage camper

✔ Makkelijk in en uitstappen
✔ Beter zicht op het verkeer om je heen
✔ Lager gewicht
✔ Lagere luchtweerstand
✔ Minder brandstofverbruik

Configureer de lagere campers

In onze configurator kan je gemakkelijk de Tonke VAN configureren, zo kan je gemakkelijk de functies kiezen die bij jouw passen! Meer geïnteresseerd in de Lowrider? Bekijk de modellen pagina!

Configureer een camper!