Campers nabij Breda

Heeft u interesse in het kopen van een camper? Wij nodigen u uit om de wereld te ontdekken met een Tonke camper! Tonke ontwerpt en bouwt campers in eigen werkplaats in Terheijden, nabij Breda. Wij geloven in mooie ontwerpen, slimme oplossingen en topkwaliteit. Door een camper te kopen geniet u optimaal van het leven ‘on the road’!

Tonke Campers ook te huur

Met een Tonke camper bent u verzekerd king-of-the-camping. Niet voor niets is de Tonke VAN tweemaal uitgeroepen tot kampeerauto van het jaar. Bent u nog niet volledig overtuigd of het kopen van een camper iets voor u is? De Tonke campers zijn ook te huur! Wij hebben drie pakketten samengesteld waarmee u op uw manier onbezorgd kunt ontdekken of een Tonke camper bij u past.

Bezoek ons in Terheijden

Onze werkplaats in Terheijden is centraal gelegen tussen Breda, Etten-Leur en Oosterhout. Maar klanten van over de hele wereld komen naar Terheijden voor de duurzame campers van Tonke! Wij hopen dat wij u kunnen inspireren en onze passie op u kunnen overbrengen. Maakt u een afspraak om de campers van Tonke te bekijken? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden bij het kopen van een camper.

Campers Breda