Beste campervan

De beste campervan kopen

Een goede buscamper of campervan is een kampeerauto die bij uw wensen past. Veel mensen kiezen daarom voor een inbouwcamper, waarbij een bus wordt ingericht als camper. Het grote voordeel hiervan is dat u zelf volledig beslist hoe uw camper wordt ingericht.

De beste buscamper van 2016 en 2017

De Tonke VAN werd in zowel 2016 als 2017 verkozen tot kampeerauto van het jaar in de categorie buscamper. De stemmers kozen onder andere voor de Tonke VAN vanwege de uitdraaibare keuken, waarmee het mogelijk is om in de buitenlucht te koken.

Bent u benieuwd naar alle opties waarmee u de camper helemaal naar eigen smaak kunt inrichten? Met de Tonke Configurator kunt u zelf kiezen hoe uw Tonke VAN er uit gaat zien.

Stel uw Tonke VAN samen

Waarom kiezen voor de Tonke VAN?

Tonke bouwt de Tonke VAN op basis van de Volkswagen Transporter T6. Deze betrouwbare bestelbus rijdt prettig en kan door het formaat gebruikt worden als (extra) auto.  U kunt de campervan namelijk kwijt in een parkeervak. Hierdoor kunt u de bus het hele jaar gebruiken en betaalt u geen stallingskosten.

U kunt de buscamper volledig naar eigen wens in laten richten door Tonke. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen Volkswagen T5 of T6 door Tonke om te laten bouwen tot buscamper.

Meer informatie over de Tonke VAN

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Tonke VAN? Download de gratis brochure voor meer informatie.

Download de gratis brochure