Fiat Ducato Camper

De populaire Tonke Fieldsleeper wordt gebouwd op basis van de Fiat Ducato, Volkswagen Crafter of Mercedes Sprinter. Vanwege de unieke stijl van de Tonke Fieldsleeper komen klanten van over de hele wereld naar Terheijden om hun droomcamper te bestellen.

Een Fiat Ducato camper heeft een praktische indeling en biedt veel ruimte. In Duitsland is de Fiat Ducato zelfs verkozen tot kampeerautobasis van 2014!

Tonke Fieldsleeper

De Tonke Fieldsleeper is bijzonder vanwege de vormgeving, uitzonderlijke kwaliteit en het optionele afzetsysteem, waardoor het woongedeelte eenvoudig van het voertuig afgezet kan worden. Dit geeft u de mogelijkheid om de Fiat Ducato en de Tonke unit los van elkaar te gebruiken. Doordat beide delen los vervoerd kunnen worden, is verscheping van de Tonke Fieldsleeper veel eenvoudiger en goedkoper dan het verschepen van een normale camper.

Fiat Ducato Camper Fiat Camper

Fiat Camper Kaufen Fiat Ducato Camper Kaufen

Contact over een Fiat Ducato buscamper

Kunnen wij u helpen met advies over het samenstellen van uw droomcamper? Wij laten u graag de mogelijkheden van een buscamper op basis van een Fiat Ducato zien. U kunt ons telefonisch bereiken via 076 – 59 53 644 of via het online contactformulier.