Kampeerauto op maat

Tonke Campers nodigt u uit om de wereld te ontdekken en uw dromen te verwezenlijken met een camper op maat! Iedere Tonke camper wordt ontworpen en tevens gebouwd in de eigen werkplaats in Terheijden. Zowel onze kampeerauto’s als campers op maat krijgen alle aandacht van onze gepassioneerde medewerkers. Wij geloven in mooie ontwerpen en in top kwaliteit, zonder compromissen. Wij genieten intens van het leven ‘on the road’ en hopen deze passie met u te kunnen delen. De campers en kampeerauto’s op maat van Tonke hebben een prachtig design en kunnen door de vele opties naar uw eigen wensen worden samengesteld.

Download de gratis brochure

Tonke VAN

De Tonke VAN is in zowel 2016 als 2017 uitgeroepen tot Kampeerauto van het jaar. Deze kampeerauto wordt op maat gebouwd op basis van nieuwe Volkswagen Transporter bussen. Wij brengen deze camper weer terug naar de oorspronkelijke kracht van het stijlicoon: eenvoudig, robuust en functioneel.

Lowres 1799 800X533 600X400 1              Teton Np 2 533X400 1

Maatwerk campers

Naast de Tonke VANs bouwt Tonke ook afzetbare, klassieke campers en expeditie campers op maat. De Tonke Fieldsleeper is een comfortabele en veelzijdige camper die met veel toewijding en met de hand gebouwd wordt in Terheijden. Er wonen over de hele wereld mensen die bij Tonke hun droomcamper hebben laten maken. Omdat door Tonke volledig op maat wordt gebouwd, is bijna alles mogelijk.

Wij zien u graag

Wij laten u de mogelijkheden van een camper op maat graag zien in onze werkplaats in Terheijden. Via het online contactformulier kunt u een afspraak met ons maken.