Kampeerauto van het jaar

Ieder jaar organiseert de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) de verkiezing voor kampeerauto van het jaar. Bij deze verkiezing kan het Nederlandse camperpubliek stemmen in drie categorieën: buscamper, halfintegraal en integraal. Tonke Campers is trots om verkozen te zijn tot kampeerauto van het jaar in de categorie buscamper in zowel 2016 als 2017!

Tonke VAN: Met afstand de populairste kampeerauto

De NKC vermeldt hierbij dat de Tonke VAN met afstand de populairste is. Het publiek is gecharmeerd van de toegevoegde opties aan de buscamper, zoals een uitdraaibare keuken. De keuken kan simpel naar buiten worden gedraaid, waarna lekker in de buitenlucht gekookt en gegeten kan worden. In 2016 werd de Tonke VAN voor het eerst gekozen als kampeerauto van het jaar. Hierna is het model, gebaseerd op een Volkswagen Transporter, verder uitgebreid met slimme innovaties, zoals een eenvoudig om te bouwen bedbank, een diepe schuiflade en een geïntegreerd toilet. De Tonke VAN is als een Zwitsers zakmes: compact, veelzijdig en uitstekend gebouwd.

Kampeerauto Van Het Jaar

Prachtig design

De Tonke VAN heeft een prachtig design en tot onze grote trots ziet het Nederlandse camperpubliek dit ook! Wilt u overtuigd worden door de NKC kampeerauto van het jaar 2016 én 2017?

Maak snel een afspraak!