Nieuws

Brevo Nieuwsbrief Format 560 X 314 Px 8

Laatste kans! Tonke VAN XL 4×4 Final Edition

Na elf succesvolle jaren waarin we de Tonke VAN en Tonke VAN XL bouwden op basis van de vertrouwde Volkswagen Transporter T5, T6 en T6.1, nadert helaas het einde voor dit geliefde model. Volkswagen heeft aangekondigd de iconische Transporter in 2024 uit productie te nemen. Een bijzondere afsluiting is op zijn plaats, vooral omdat de Tonke VAN tot tweemaal toe de eer heeft gehad om ‘Kampeerauto van het jaar’ te zijn geweest in Nederland. Daarom: de Tonke VAN XL 4×4 Final Edition

De opvolger van de huidige Transporter wordt in samenwerking met Ford ontwikkeld en zal in Turkije worden gebouwd. Dit nieuws heeft in Duitsland al een ware run ontketend op de laatste exemplaren van de huidige Volkswagen Transporters, die nog in de fabriek in Hannover (Noord-Duitsland) worden geproduceerd. Wij gaan nu de laatste tientallen van deze iconische bussen bouwen. Deze auto’s zijn bij de Volkswagen fabriek niet meer te bestellen omdat ze compleet uitverkocht zijn. 

Maar het goede nieuws is: we hebben nog paar van deze aller-allerlaatste voertuigen kunnen bestellen net voordat de orderboeken gesloten werden! Deze Transporters zijn ZEER compleet uitgerust met 150 of 204pk motor, en met 4Motion (vierwielaandrijving), 7-traps DSG automaat, LED verlichting, navigatie, digitaal dashboard, adaptive cruisecontrol, en nog veel meer luxe opties. Het betreft dus de zeer populaire lange variant. Ook voor alle klanten die dromen van een upgrade van hun huidige camper: dit is een geweldig moment om je dromen waar te maken. Het campergedeelte van deze voertuigen is nog niet ingebouwd, dus daarin is nog alle vrijheid om kleuren, bekleding en uitrusting te kiezen.

Kortom: Dit is uw allerlaatste kans op een Tonke VAN XL!

Neem nu contact met ons op voor meer informatie en om uw bus te reserveren. Maak van 2024 het jaar van uw reisavonturen met de Tonke VAN XL 4×4 Final Edition!