Tonke buitenkeuken

Emissieloos koken

De Tonke EQV: het nieuwste volledig elektrische Tonke ontwerp met naar buiten draaiende keuken en inductie koken.

hover over de hotspots voor info

De buitenkeuken heeft o.a.

  • Twee pits inductiekookplaat
  • Het keukenfront kan binnen omhoog worden geklapt tot stabiele tafel zonder poot
  • Veel werkruimte
  • In het interieur geïntegreerde, ruime 36L compressorkoelkast
  • 19L schoon watertank
  • Veel bergruimte, inclusief twee handige softclose lades
  • Diepe gootsteen met fraaie design kraan

Zowel binnen als buiten koken

Open de schuifdeur, draai de keuken naar buiten en je bent klaar om buiten te koken. Regent het of schijnt de zon te fel? Draai de keuken met pannen en al naar binnen en kook verder vanaf de bank. Super handig!

Wat de Tonke EQV helemaal uniek maakt is dat de camper volledig gasvrij is. De buitenkeuken is namelijk voorzien van een inductiekookplaat met twee ruime kookpitten.

Buitenkeuken met veel opbergruimte

Door het compacte en innovatieve design van de Tonke keuken, is er meer dan voldoende ruimte. Nooit meer hoef je te zoeken naar dat ene kratje waar je de messen en pannen in hebt gestopt! Met een ruim vak en twee softclose lades heb je al je keukengerei altijd binnen handbereik. Om de Tonke EQV helemaal naar uw wens te maken kun je uit verschillende afwerkingen en kleuren kiezen.

Functionaliteit

De buitenkeuken is voorzien van twee kookpitten, een design kraan met gootsteen en natuurlijk voldoende opbergmogelijkheden.

In het keukenblok zitten ook twee werkbladen verwerkt. Binnen klap je het werkblad op om een ruime pootloze tafel te creëren. Buiten klap je aan de zijkant een blad op voor extra werkruimte tijdens het koken. Zo heb je altijd genoeg ruimte om te koken of gezellig iets te drinken.

Vraag de Tonke EQV brochure aan

Vul uw gegevens in en ontvang gratis de brochure per mail.

Ongeldige taxonomie.
1