Nieuws

Tonke Busfestival 2024

Tonke Busfestival 2024

Met grote vreugde delen we dat het Tonke Busfestival terugkeert! 

Tonke, toonaangevend in de wereld van (elektrische) buscampers, kondigt met veel plezier de terugkeer aan van het langverwachte Tonke Busfestival. De vierde editie vindt plaats op zaterdag 15 juni 2024. Dit gezellige familie evenement wordt gehouden ter ere van de Tonke buscampers.

Het Tonke Busfestival staat garant voor een dag vol plezier en activiteiten voor alle camperliefhebbers. Eigenaren komen met hun Tonke camper en delen graag hun tips en ervaringen. Ontdek de verschillende Tonke busjes, ontmoet mede-fans, geniet van livemuziek en heerlijk eten en drinken van diverse foodtrucks. Inspirerende sprekers delen hun reisverhalen met (elektrische) Tonke campers, terwijl er ook gedacht is aan entertainment voor de kleintjes. Kortom: dit gezellige familie evenement wil je niet missen!

Rondleiding Tonke werkplaats

Naast het festival biedt Tonke ook een exclusieve kijk in de Tonke werkplaats, die voortdurend in ontwikkeling is. Bezoekers kunnen de showroom bekijken en een rondleiding krijgen van toegewijde teamleden door de productiehallen.

Graag tot ziens!

Details

Locatie: Tonke Busfestival – het weiland naast Tonke
Adres: Munnikenhof 2, 4844 PK Terheijden (NL)
Datum: zaterdag 15 juni 2024
Tijden: 11.00 tot 16.00 uur
Gratis toegang

Aanmelden

Komt u ook naar het Tonke Busfestival? Bestel uw gratis kaarten via onderstaande link!