Nieuws

Still Busfestival 2022

Tonke Busfestival 2024

Met grote vreugde delen we dat het Tonke Busfestival terugkeert! 

Velen onder jullie hebben ons gevraagd wanneer de volgende editie plaatsvindt. Ook het Tonke team heeft regelmatig met warme gevoelens aan de vorige editie terug gedacht (zie aftermovie 2022). Want: het is werkelijk fantastisch om de Tonke busjes en hun gelukkige eigenaars samen te zien komen. Die stralende glimlach op de gezichten van onze Tonke klanten is precies waar we het voor doen! Daarom is het hoog tijd om een nieuwe editie te organiseren. De vierde editie van het Tonke Busfestival staat gepland op zaterdag 15 juni 2024.

Kom naar het Tonke Busfestival voor een dag vol buscamper gerelateerde activiteiten. Ontdek de vele Tonke bussen, ontmoet medefans en geniet van heerlijk eten en drinken. Er is livemuziek en er zijn inspirerende sprekers. Ook voor de kinderen is er vanalles te beleven. Kortom: mis dit gezellige familie evenement niet!

Rondleiding Tonke werkplaats

Naast het festival bieden we ook een kijkje in de Tonke werkplaats, die voortdurend in ontwikkeling is. Loop langs de showroom en laat je rondleiden door onze toegewijde teamleden.

Graag tot ziens!

Details

Locatie: Tonke Busfestival – het weiland naast Tonke
Adres: Munnikenhof 2, 4844 PK Terheijden (NL)
Datum: zaterdag 15 juni 2024
Tijden: 11.00 tot 16.00 uur

Aanmelden

Komt u ook naar het Tonke Busfestival? Bestel uw gratis kaarten via onderstaande link!