Camper financiering

Financieringsmogelijkheden van uw Tonke camper

Financiering van uw Tonke camper

Bij Tonke bent u aan het juiste adres voor een (elektrische) buscamper. Tonke produceert de Tonke VAN, Tonke EQV en Tonke ID. Buzz, maar volledig maatwerk behoort ook nog altijd tot de mogelijkheden.

Tonke ontzorgt u graag in het hele traject. We houden u op de hoogte voorafgaand en gedurende de bouw. We laten bij ons op locatie de RDW-keuring tot camper uitvoeren. Bovendien regelen wij het papierwerk en de registratie van uw nieuwe Tonke camper. De betaling van uw camper kan op verschillende manieren plaatsvinden, en we denken hierin graag met u mee.

Directe betaling

U heeft de mogelijkheid om uw Tonke in vier termijnen te betalen. De reguliere betaaltermijnen zijn als volgt:

✓ 30% na ondertekening contract
✓ 30% 2 maanden na ondertekening contract
✓ 30% tijdens de bouw van uw bus
✓ 10% voor de oplevering van uw bus

Maandelijks betalen van uw Tonke camper

Diverse partijen bieden financieringsmogelijkheden, waaronder onze samenwerkingspartner ABN-AMRO. Bij ABN-AMRO kunt u lenen onder gunstige voorwaarden die aansluiten bij uw persoonlijke situatie. U heeft de keuze om uw Tonke volledig of gedeeltelijk te financieren, waarbij u zelf het maandbedrag en de looptijd bepaalt.

Auto inruilen

Veel van onze klanten gebruiken hun Tonke als eerste of tweede auto. Als u reeds een ander voertuig bezit dat u wilt inruilen, of het nu een personenauto of camper is, denken wij graag met u mee. Wij verrekenen de inruilwaarde bij de koop van uw nieuwe Tonke, zodat u deze voordelig aan kunt schaffen. Bij het ophalen van uw Tonke kunt u uw oude voertuig bij ons achterlaten. Wij regelen de vrijwaring en verdere afhandeling voor u.

Zakelijke financiering van uw Tonke camper

Indien u een eigen bedrijf heeft, kunt u overwegen om de Tonke camper zakelijk aan te schaffen. Als u na 5 jaar de buscamper privé overneemt kan dit financieel voordeel kan opleveren, met name door de hoge BPM-afschrijving in de eerste jaren na aanschaf.

Neem met ons contact op voor de mogelijkheden en meer informatie.

Financieringsmogelijkheden van uw Tonke