Over ons

Hoe het allemaal begon

In de zomer van 2005 bood Maarten van Soest vrienden aan om een oude bouwkeet met zijn terreinauto naar hun huis in Frankrijk te brengen.

‘…Het was een prachtige nazomer toen we over de graanvlakten van Noord Frankrijk reden. Ik trok de bouwkeet elke avond over de velden naar de heuveltoppen, om van het wild en de zonsondergang te genieten. Toen we thuiskwamen gebeurde twee grote dingen in ons leven: ons eerste kind werd geboren en ik maakte die winter een camper. Het had een aantal sterke eigenschappen: een veilige en moderne auto, een zeiljacht interieur en ruwweg de buitenkant van een zigeunerwagen…’.

Hij bouwde dus in die oude boerenschuur in de winter van 2005-2006 zijn eerste camper. Deze werd genoemd naar zijn dochter, Tonke, die diezelfde winter geboren werd.

Tegenwoordig

Ieder voertuig wordt ontworpen en gebouwd in onze werkplaats, waar we met 12 medewerkers met veel plezier aan deze voertuigen werken. Standaard modellen en maatwerk krijgen allemaal dezelfde aandacht. Elke Tonke is gebouwd naar de wensen van de klant. We vinden het leuk om uit gedaagd te worden om iets moois te maken, en we zijn pas tevreden als we u kunnen inspireren met ons product. We zijn techneuten, maar halen veel plezier uit het contact met onze klanten, toeleveranciers en passanten. Klanten van over de hele wereld komen naar Terheijden. In 2016 en in 2017 is de Tonke VAN ‘kampeerauto van het jaar’ geworden in Nederland.

Fvd Tonke Hr 5504
Fvd Tonke Hr 5850 1500X1000 1
Fvd Tonke Hr 5834
Fvd Tonke Hr 5799

Sitemap