Vacature Campertechnicus

Ben jij een veelzijdige vakman/-vrouw met elektrotechnische kennis? Tonke Campers bouwt de mooiste campers van Nederland! We zoeken per direct voor ons leuke en snelgroeiende bedrijf een: Campertechnicus / Autotechnicus met passie voor elektrotechniek (starter of ervaren)

Over Tonke
Tonke is in 2006 opgericht. Wij ontwerpen en bouwen in Terheijden, vlakbij Breda, de mooiste campers van Nederland. In 2020 en 2021 heeft Tonke een mooie groei doorgemaakt. Dit voorjaar hebben wij vol trots onze volledig elektrische Tonke camper gelanceerd! Komende jaren zullen in het teken staan van uitbreiding en verdere professionalisering. We werken met veel plezier in een open, gezellig team. 

Wat ga je doen?
Als Campertechnicus / Autotechnicus (Electra) werk je in kleine teams aan het bouwen van campers voor onze klanten. Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die sterk ontwikkeld is op het gebied van elektrotechniek. Hierdoor ben je goed in (creatieve) oplossingen bedenken voor onze klanten en zorg je ervoor dat alle elektrische systemen perfect zijn. Ook krijgen wij steeds meer te maken met softwarematige aanpassingen in de campers. Heb jij hier al ervaring mee is dat een voordeel, maar jezelf op dit vlak ontwikkelen kan natuurlijk ook. Daarnaast werk je graag lekker door en ben je secuur en netjes. Buiten je elektrotechnische werkzaamheden werk je ook mee in de productie van onze campers: je zaagt gaten in de carrosserie van de auto, plaatst hefdaken en ramen en assembleert en monteert meubelen. 

Je houdt van gezelligheid en laat je niet graag afleiden. Toch kan het soms voorkomen dat er klanten door de werkplaats lopen. Je vindt het dan leuk om ze te vertellen over je vak en biedt ze koffie aan.

Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige functie. Je wordt iedere dag uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. 

 • Werken in een jong team met een informele werksfeer en korte lijnen
 • De mogelijkheid om heel veel te leren: installeren van gas, water, elektra, autotechniek, stofferen, meubel montagewerk en het bedienen van een machines
 • Een loonindicatie tussen de €2.000,00 – €2.650,00 o.b.v. een fulltime dienstverband en o.b.v. leeftijd en ervaring
 • CAO Metaal en Techniek Carrosseriebedrijf
 • 25 vakantiedagen + 13 ATV-dagen
 • Pensioenvoorziening
 • Elke dag een lekkere lunch, tegen een kleine vergoeding

Wat breng je mee?

 • Je hebt passie voor je vak en bent energiek en optimistisch
 • Je bent sociaal, gedreven en gestructureerd
 • Je hebt een ondernemende werkhouding en motiveert daarmee ook je collega’s
 • Je hebt (bij voorkeur) een afgeronde opleiding in de richting van elektrotechniek of hebt veel praktijkervaring opgedaan. Ook kan het zijn dat je naast je werk nog een BBL-opleiding doet
 • Je hebt (bij voorkeur) affiniteit met kamperen en/of het buitenleven

Je vindt het gaaf om in een klein, maar snelgroeiend bedrijf te werken en vindt het leuk dat elke dag weer andere uitdagingen biedt. We vinden jouw energie en een match met ons team belangrijker dan ervaring. Ook starters op de arbeidsmarkt nodigen wij van harte uit om te solliciteren.

Meer weten of direct solliciteren?
Mail je vragen of sollicitatie naar kiki@tonke.eu.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar “Werken bij Tonke”