Vacature Stage Marketing & Communicatie (HBO)

Ben jij een creatieve en proactieve student die graag ervaring op wil doen op het gebied van marketing?

Wij zoeken per februari 2024 voor ons prachtige bedrijf:

Meewerkstage Marketing & Communicatie (HBO)
24-40 uur


WAT GA JE DOEN?

Als meewerkstagiair(e) Marketing & Communicatie zal je je voornamelijk bezig gaan houden met het creëren van content voor Tonke. Content in de breedste zin van het woord; de ene dag zal je video’s en foto’s maken en bewerken voor onze online platforms, zoals Instagram, Youtube en LinkedIn. De andere dag ga je aan de slag met het schrijven en perfectioneren van teksten voor onze website met als doel de online vindbaarheid te vergroten. Ook draag je bij aan het schrijven van nieuwsbrieven, ondersteun je bij fotoshoots en organiseer je offline evenementen.


WIE BEN JIJ?

 • Creatief, proactief en zelfstandig
 • Je doet een HBO opleiding in de richting van marketing en communicatie (bijvoorbeeld Small Business and Retail Management, Commerciële Economie, etc.)
 • Beschikbaarheid van 24-40 uur per week vanaf februari 2024 (andere startdatum bespreekbaar)
 • Ervaring met Canva is een pre
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, goede beheersing van de Engelse taal. Kennis van Duits is een pre.
 • Affiniteit met mobiliteit en avontuur is een pre, maar niet vereist.


WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Werkplek in Terheijden (nabij Breda), deels thuiswerken is mogelijk
 • Een enthousiast en gezellig team van 15 medewerkers
 • Stagevergoeding van €500 per maand (o.b.v. fulltime)
 • Professionele begeleiding en ondersteuning van ons online marketingbureau
 • Wij stimuleren professionele ontwikkeling
 • Dagelijks een heerlijke lunch


OVER TONKE

Tonke ontwerpt en bouwt sinds 2005 innovatieve campers met een uitgesproken eigen design. Dit is niet onopgemerkt gebleven; onze modellen zijn die meermaals bekroond met ontwerpprijzen. Bovendien heeft Tonke naast Nederlandse klanten veel internationale klanten. Tonke is een echte pionier. In 2022 hebben wij hebben wij de 100% elektrische Tonke EQV geïntroduceerd; naast camper een multifunctionele luxe personenwagen voor het dagelijks gebruik. In 2023 kreeg deze auto twee belangrijke prijzen en lanceerden we de Tonke Buzz.

Tonke heeft de laatste jaren een mooie groei doorgemaakt. Dit doen wij met een super enthousiast team. Tonke is actief in het hogere B2C-marktsegment. Komende jaren zullen in het teken staan van uitbreiding en professionalisering, het introduceren van nieuwe modellen en het verder uitbouwen van onze internationale positie. 

MEER WETEN OF DIRECT SOLLICITEREN?

Lijkt het jou leuk om stage te komen lopen bij Tonke? Wij maken graag kennis met je onder het genot van een kop koffie! Stuur je (beknopte) motivatiebrief en CV naar info@tonke.eu t.a.v. Dayna Koops en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Tot snel!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar “Werken bij Tonke”