Buscamper

Een buscamper kopen

Bent u fan van kamperen en bent u op zoek naar een buscamper? Met een buscamper geniet u van de flexibiliteit van een bestelbus en de vrijheid van een kampeerauto. De buscamper van Tonke is van alle gemakken voorzien en geeft u een wendbare en flexibele buscamper. Bekijk het aanbod in onze gratis brochure.

Download de gratis brochure

Buscamper op maat

Tonke bouwt de Tonke VAN volledig op maat op basis van de Volkswagen Transporter T6. Hierdoor kunt u de buscamper volledig naar eigen wens inrichten. Voor de Nederlandse markt heeft u ook de mogelijkheid om uw bestaande bus, zoals de Volkswagen T5 of T6, om te laten bouwen tot een buscamper door Tonke.

 

Buscamper kopen van Tonke? Bekijk de Tonke VAN!

Interieur en opties buscamper

De buscampers van Tonke combineren het mooie design van de Volkswagen Transporter met de praktische functionaliteit van een buscamper. Door het compacte formaat is hij geschikt voor dagelijks gebruik. U kunt hem makkelijk overal parkeren. Wanneer u gaat kamperen creΓ«ert u in een handomdraai vier slaapplaatsen.

U kunt in de Tonke Configurator uw eigen buscamper samenstellen. U bepaalt hier zelf de complete inrichting van de buscamper, van interieur tot motorisatie.

Buscamper met hefdak

U heeft de mogelijkheid om een hefdak in uw buscamper te laten bouwen. Het hefdak vervangt het oorspronkelijke dak van uw bus. Onze hefdaken worden geleverd met omhoog te klappen matras en bedbodem, waardoor de auto ruimtelijk blijft. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een panoramafunctie toe te voegen, zodat u ook ’s nachts van uw uitzicht kunt genieten.

Buscamper met automaat

Naast de handgeschakelde dieselmotoren is het ook mogelijk om bij uw nieuwe Tonke buscamper te kiezen voor een dieselmotor met automaat.Β Hierdoor kiest u voor extra rijcomfort in uw buscamper. Daarnaast heeft u de keuze tussen 150 PK of 199 PK voor uw motorisatie.

Meer over Tonke en de Tonke VAN

Ieder voertuig wordt gebouwd en ontworpen in onze werkplaats in Terheijden. Zo wordt ook de Tonke VAN hier gebouwd naar de wensen van de klant. Wilt u meer weten over de Tonke VAN? Download direct de brochure.

Download de brochure

 

Interesse in een buscamper van Tonke?

Heeft u interesse in een buscamper van Tonke? Neem direct contact met ons op of bekijk de mogelijkheden in de Tonke Configurator.

Stel direct uw Tonke VAN samen

Wilt u niks missen?

Laat uw emailadres achter en ontvang als eerste meer informatie.

De wereldpremière van onze eerste elektrische

TONKE EQV