Buscamper

Een buscamper kopen?

Houdt u van kamperen en bent u op zoek naar de ideale camper? Zoek dan niet verder! Met een buscamper van Tonke bent u van alle gemakken voorzien. De Tonke VAN is al twee achtereenvolgende jaren uitgeroepen tot kampeerauto van het jaar. Een buscamper is een inbouwcamper waarbij het interieur in een bestelbus wordt ingebouwd. Door de compacte buitenafmetingen is een buscamper zeer wendbaar en flexibel.

Dit zorgt ervoor dat onze buscampers zeer veelzijdig zijn. Doordat de buscampers van Tonke op maat worden gemaakt, heeft u de mogelijkheid om uw buscamper naar eigen wens samen te stellen. U weet op deze manier zeker dat u optimaal kunt genieten tijdens uw kampeervakantie.

Buscamper kopen Tonke Buscamper

Een buscamper van Tonke: functionaliteit ten top

Een buscamper kopen is met een buscamper van Tonke de beste keuze die u ooit heeft gemaakt. Een buscamper moet vooral praktisch zijn. Dat betekent echter niet dat hij niet mooi kan zijn. Tonke combineert het beste van twee werelden. Doordat de buscampers van Tonke gebouwd worden op basis van Volkswagen Transporter bussen, zijn ze voorzien van een stijlvol ontwerp. U kunt uw buscamper gebruiken voor dagelijks gebruik en als u gaat kamperen heeft u in een handomdraai vier bedden tot uw beschikking. Mede door zijn uitstekende functionaliteit heeft onze Tonke VAN al veel van onze klanten blij gemaakt.

Volkswagen Transporter

De oorspronkelijke Volkswagen bus heeft een prachtig design en is in de categorie buscamper reeds twee keer verkozen tot Kampeerauto van het jaar! De buscamper is helemaal naar uw wens samen te stellen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op of maak meteen een afspraak.