Buscamper

Bent u op zoek naar een kleine camper die tegelijk als personenauto kan dienen? Dan is een buscamper wellicht iets voor u. De buscampers hebben veel weg van een bestelbus. Een buscamper heeft het comfort van een personenauto en kan tot over maar liefst zeven modulaire zitplaatsen beschikken. Ook kan een buscamper op de meeste gewone parkeerplaatsen staan.  Bij Tonke bouwen we de Tonke VAN, Tonke EQV en Tonke Buzz volledig op maat zoals u hem wilt en kunt u geheel uw eigen ontwerp samenstellen.

Een buscamper kopen

Bent u gek op kamperen?  En vindt u het daarnaast ook erg handig om een grote auto te hebben? Dan is een buscamper de perfecte oplossing voor u. Met een buscamper kunt u naast reizen ook heel gemakkelijk spullen verhuizen, ergens overnachten of gebruiken voor dagelijks gebruik. U geniet zo van de flexibiliteit van een bestelbus en de vrijheid van een kampeerauto. De buscamper van Tonke is van alle gemakken voorzien en geeft u een wendbare en flexibele buscamper. Bekijk ons uitgebreide aanbod en verschillende opties in onze gratis brochure.

Download de gratis brochure

Buscamper op maat

Tonke is een echte buscamper specialist en heeft een aantal modellen busjes die volledig op maat gemaakt kunnen worden. Zo bouwt Tonke de Tonke VAN volledig op maat op basis van de Volkswagen Transporter T6. Ook kan de Mercedes-Benz EQV geheel gemaakt worden naar uw wensen en behoeften.   Via de Tonke Configurator kunt u uw eigen buscamper geheel zelf samenstellen, van interieur tot motorisatie. Voor de Nederlandse markt heeft u ook de mogelijkheid om uw bestaande bus, zoals de Volkswagen T5, T6 of EQV om te laten bouwen tot een buscamper door Tonke .

Stel uw eigen Tonke samen

Buscamper Kopen Van Tonke? Bekijk De Tonke Van!

Voordelen buscamper

Naast dat een buscamper multifunctioneel is, zijn er nog meer voordelen. Wij sommen deze voordelen voor u op.

Slim ingericht, op een aantal vierkante meter beschikt u over alles wat u nodig heeft! Net een Zwitsers zakmes.

✓ Formaat grote personenauto, dus zeer geschikt voor dagelijks gebruik. U kunt uw personenauto bij Tonke inruilen voor een buscamper.

✓ Door de compactheid is er gemakkelijk in te rijden en kunt u het voertuig makkelijk overal parkeren.

✓ Doordat een buscamper compact is, is de prijs daar ook naar gemaakt. Buscampers zijn daardoor betaalbaar vergeleken met andere campers.

Interieur en opties buscamper

Bij Tonke is het mogelijk geheel zelf uw perfecte buscamper te bouwen en de indeling te bepalen. Kies uw favoriete model bus en bepaal hoe de camper uiteindelijk zal moeten worden. In onze Tonke Configurator kunt u uw Tonke VAN of Tonke EQV geheel zelf samenstellen. Denk daarbij aan mogelijkheden zoals:

  1. Het exterieur. U kunt geheel zelf de buitenkant en look van uw bus kiezen. Kiest u voor een toffe two-tone buitenkant, mooie lichtmetale velgen of wilt u dat er getinte ramen in de camper zitten?
  2. Het interieur. U bepaalt zelf de kleur en het materiaal van de bekleding. Kiest u voor zwarte stof? Of toch liever leder of vegan leer? Ook bepaalt u bij het interieur van de buscamper de kleur van de kasten.
  3. De motorisatie. Kiest u voor een brandstof motor of een elektrisch aangedreven auto?
  4. Het onderstel. Wat voor onderstel wilt u? Hoeveel zitplaatsen wil u in uw buscamper? U kunt kiezen tot 7 zitplaatsen.
  5. Multimedia en veiligheid. Kies uw gewenste parkeersysteem, radio en navigatie en andere opties zoals adaptive cruise control of een versnellingsbakslot.
  6. Advanced opties. Wilt u zonnepanelen op uw bus laten plaatsen of een standaard 230V voor op de camping laten bijgeleverd krijgen?
  7. Favoriete accessoires. Als laatst kiest u al uw favoriete accessoires om uw hele Tonke buscamper compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan een buitendouche, regengoten en luifels of een trekhaak.

Bekijk na al deze stappen te hebben gevolgd uw perfecte buscamper en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dit doet u via onderstaande button.

Stel uw eigen Tonke samen

Buscamper met hefdak

Om stahoogte in een bus te creëren kunnen wij een hefdak plaatsen op uw buscamper. Het hefdak vervangt het oorspronkelijke dak van uw bus. Onze hefdaken worden geleverd met omhoog te klappen matras en comfortabele bedbodem. Bovendien is er de mogelijkheid om een panoramafunctie toe te voegen, zodat u extra van uw uitzicht kunt genieten.

Buscamper met automaat

Naast de handgeschakelde dieselmotoren is het ook mogelijk om bij uw nieuwe Tonke buscamper te kiezen voor een dieselmotor met automaat. Daarmee kiest u voor extra rijcomfort met uw buscamper. De elektrische modellen worden standaard geleverd met een traploze automaat.

Wilt u liever een elektrische camper? De vraag naar elektrische campers neemt de laatste tijd enorm toe. Tonke heeft een elektrische buscamper ontwikkeld op basis van de Mercedes Benz EQV; de Tonke EQV. Deze is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Tevens verkoopt Tonke de Tonke ID Buzz, op basis van de elektrische Volkswagen ID. Buzz.

Tonke buscampers

Tonke EQV Touring, Tonke EQV Nomad & EQV Adventure

De elektrische buscamper Tonke EQV is erg representatief en daarnaast ook comfortabel. De perfecte auto/buscamper voor dagelijks gebruik. Dit Tonke voertuig is stil, schoon en heeft een lage gebruikskosten.

✓ Naar buiten draaiende keuken

✓ Multifunctioneel in gebruik

✓ Veel laad- en leefruimte

✓ Op basis van de nieuwste Mercedes-Benz EQV 300

Stel direct uw Tonke EQV samen

Tonke VAN & VAN XL

De Tonke VAN is meermaals bekroond met de Kampeerauto van het jaar award. Het is een gepersonaliseerd kwaliteitsproduct van Hollandse bodem. Wij bouwen de bussen met liefde en aandacht bij ons op de werkplaats in Terheijden (NL).

✓ Naar buiten draaiende keuken

✓ Multifunctioneel in gebruik

✓ Veel laad- en leefruimte (de VAN XL heeft zelfs ca. 1m3 extra ruimte)

✓ Op basis van de nieuwste Volkswagen Transporter T6.1 (en als occasion op T6 / T5)

Heeft u interesse in een buscamper van Tonke? Neem direct contact met ons op of bekijk de mogelijkheden in de Tonke Configurator.

Stel direct uw Tonke VAN samen