Elektrische campers

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een elektrische camper? Lees dan zeker verder! De ontwikkelingen op het gebied van elektrische aandrijving hebben ervoor gezorgd dat het een realistische optie is geworden. Tonke heeft een elektrische camper ontwikkeld op basis van de Mercedes-Benz EQV 300.

Elektrische camper kopen

Wanneer u een e-camper wilt kopen, bent u bij Tonke aan het juiste adres. Onze elektrische camper, de Tonke EQV, wordt gemaakt op basis van de Mercedes-Benz EQV 300. De elektrische buscamper wordt aangeboden in twee verschillende versies. Tonke bouwt uw nieuwe camper verder volledig op basis van uw wensen.

Voordelen van een elektrische camper

Er zijn verschillende voordelen van het kopen van een elektrische camper. Hierbij kunt u denken aan:

  • Fiscale aantrekkelijkheid: u betaalt geen wegenbelasting en bpm. Daarnaast is de bijtelling ook laag.
  • Goedkoper rijden: Voorkom dure brandstofprijzen door volledig elektrisch te rijden. Daarnaast is er ook minder onderhoud nodig dan bij een dieselcamper.
  • 360 km reikwijdte: Met de 90kWh accu heeft de Tonke EQV met lading een reeële range van 360 km.
  • Inzetbaar als (extra) auto: In tegenstelling tot een reguliere camper kunt u de Tonke EQV het hele jaar gebruiken en bespaart u tevens op stallingskosten.
  • Inzetbaar als kantoor op wielen: Mede door de standaard warmtepomp, waarmee u stilstaand kunt verwarmen en koelen, is de Tonke EQV uitermate geschikt als rijdend kantoor.

Via onderstaande knop download u de gratis brochure met onze elektrische campers. Hier vind u alle opties die u heeft om uw eigen custom camper samen te stellen.

Voordelen Tonke Camper Elektrisch

Bekroond ontwerp

Ook het Nederlandse publiek erkent de kwaliteit en het design van de elektrische Tonke EQV. De Tonke EQV is door de NKC (Nederlands grootste camperclub) bekroond tot Kampeerauto van het jaar 2023. Een geweldige prestatie!

Opties op de elektrische camper

Naast de keuze voor de uitvoering zijn er ook verschillende opties beschikbaar op de campervan. Hierbij kunt u denken aan:

  • Pakketkeuze: Tonke heeft veelgekozen Mercedez-Benz opties samengevoegd en biedt 3 verschillende pakketten aan voor de EQV;
  • Interieur: Kies het materiaal van de kasten en bekleding in het interieur;
  • Hefdak of panoramaschuifdak: Kies tussen het standaard dak, het hefdak met luxe 2-persoonsbed of het panoramaschuifdak in de Tonke EQV;
  • Airco: Keuze tussen een volautomatische of halfautomatische airco;
  • Overige opties: Naast de bovenstaande keuzes is het ook mogelijk de camper uit te rusten met een klaptoilet, gordijn, raamtas, buitendouche, verwijderbare stoelen, topmatras, tafel en winterbanden.

Elektrisch koken op de camping

Verder wordt de Tonke EQV Touring standaard uitgerust met een naar buiten draaiende keuken. Deze keuken heeft met een elektrische twee-pits inductie kookplaat, zodat je makkelijk elektrisch kan koken op de camping. De Tonke EQV Adventure heeft een optionele uitschuifbare keuken onder de achterklep.

Camper met fietsendrager

Ook zijn beide uitvoeringen uit te rusten met een fietsendrager. Tonke biedt verschillende mogelijkheden aan wat betreft het fietsenrek. Zo is het mogelijk een fietsenrek te monteren voor 2 of 4 fietsen. Dit fietsenrek wordt aan de klep van de camper gemonteerd.

Meer informatie over de elektrische camper Tonke EQV

Bent u geïnteresseerd in de elektrische camper van Tonke en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag met al uw vragen! Lees meer over de Tonke EQV of stel direct uw elektrische camper samen via de knop hieronder.