Elektrische campers

Kies voor de kampeerauto van het jaar

De elektrische campers van Tonke

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een elektrische camper? Stap dan aan boord van onze revolutionaire elektrische campers en verken de wereld op een geheel nieuwe manier! Met onze elektrische campers laten we u de vrijheid van de open weg ervaren zonder compromissen. Geen gedoe meer met brandstof, geen geluidsoverlast en geen schadelijke emissies. De ontwikkelingen op het gebied van elektrische aandrijving hebben ervoor gezorgd dat het een realistische optie is geworden. Tonke heeft een vier elektrische campers ontwikkeld op basis van de Mercedes-Benz EQV 300 en de Volkswagen ID. Buzz.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen de beschikbare elektrische basisvoertuigen die geschikt zijn als camper. Klik op onderstaande link.

Elektrische camper kopen

Emissieloos kamperen met de Tonke EQV

Wanneer u een camper wilt kopen, bent u bij Tonke aan het juiste adres. De Tonke EQV wordt gemaakt op basis van de Mercedes-Benz EQV 300 en aangeboden in drie verschillende versies. Wij bouwen uw nieuwe camper verder volledig op basis van uw wensen.

Wat maakt onze elektrische campers echt uniek? We bieden een volledig op maat gemaakt ontwerp dat aan al jouw wensen en behoeften voldoet. Of u nu een gezellige ruimte wilt om te ontspannen na een lange dag verkennen, een keuken met alle voorzieningen om heerlijke maaltijden te bereiden of een luxueuze slaapkamer om in weg te dromen onder de sterren – we kunnen het allemaal voor u realiseren.

Voordelen van een elektrische camper

Elektrische campers bieden een reeks voordelen die ze tot een uitstekende keuze maken voor de moderne kampeerder. Ten eerste zijn ze milieuvriendelijk, met nul CO2-uitstoot, waardoor ze ideaal zijn voor reizigers die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Daarnaast zijn ze vrijgesteld van wegenbelasting en hebben ze weinig onderhoud nodig, wat bijdraagt aan lagere gebruikskosten op de lange termijn.

Een ander belangrijk voordeel is de superieure rijervaring. Elektrische campers zijn stil en bieden een soepele rit, waardoor reizen nog aangenamer wordt. Bovendien hebben ze de mogelijkheid om overal te laden – op de camping, thuis of bij (snel)laadpunten – wat zorgt voor extra gemak tijdens uw reizen.

Daarnaast bieden elektrische campers een hoog niveau van comfort en luxe. Veel modellen zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals inductiekookplaten, warmtewisselaars voor energiezuinige verwarming en koeling, en Bluetooth-functionaliteit voor het bedienen en aflezen van verschillende functies.

 

Bekroond ontwerp

Ook het Nederlandse publiek erkent de kwaliteit en het design van de elektrische Tonke EQV. De Tonke EQV is door de NKC (Nederlands grootste camperclub) bekroond tot Kampeerauto van het jaar 2023. Een geweldige prestatie!

Ontdek alle opties

En kies wat bij u past

Naast de keuze voor de uitvoering zijn er ook verschillende opties beschikbaar op de campervan. Hierbij kunt u denken aan:

  • Mercedes-Benz Pakketkeuze: Tonke heeft veelgekozen Mercedez-Benz opties samengevoegd en biedt 3 verschillende pakketten aan voor de EQV;
  • Interieur: Kies het materiaal van de kasten en bekleding in het interieur;
  • Hefdak of panoramaschuifdak: Kies tussen het standaard dak, het hefdak met luxe 2-persoonsbed of het panoramaschuifdak in de Tonke EQV;
  • Airco: Keuze tussen een volautomatische of halfautomatische airco;
  • Overige opties: Naast de bovenstaande keuzes is het ook mogelijk de camper uit te rusten met een klaptoilet, gordijn, raamtas, buitendouche, verwijderbare stoelen, topmatras, tafel en winterbanden.

Elektrisch koken op de camping

Verder wordt de Tonke EQV Touring standaard uitgerust met een naar buiten draaiende keuken. Deze keuken heeft met een twee-pits inductie kookplaat, zodat u makkelijk elektrisch kan koken op de camping. De Tonke EQV Nomad biedt met de uitschuifbare keuken veel flexibiliteit. De Tonke EQV Adventure heeft een optionele uitschuifbare keuken onder de achterklep.

Camper met fietsendrager

Ook zijn beide uitvoeringen uit te rusten met een fietsendrager. Tonke biedt verschillende mogelijkheden aan wat betreft het fietsenrek. Zo is het mogelijk een fietsenrek te monteren voor 2 of 4 fietsen. Dit fietsenrek wordt aan de klep van de camper gemonteerd.

Stel uw Tonke EQV samen

Bent u geïnteresseerd in de elektrische camper van Tonke en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag met al uw vragen! Lees meer over de Tonke EQV of stel direct uw elektrische camper samen.

Tonke ID Buzz

Stijlicoon

Bent u op zoek naar een elektrisch voertuig dat net zo veelzijdig is als uw levensstijl? Stelt u voor: de Volkswagen ID. Buzz, uw ultieme metgezel voor zowel dagelijks verkeer als avontuurlijke uitstapjes, maar ook als een camper en zelfs als kantoor-op-wielen.

Nu beschikbaar voor de korte wielbasis, maar is ook binnenkort ook voor de ID.Buzz met lange wielbasis (LWB) waarvan de start van de verkoop door Volkswagen is aangekondigd voor begin 2024.