Elektrische campers

Steeds vaker zijn mensen geïnteresseerd in het kopen van een elektrische camper. Door de ontwikkelingen op het gebied van elektrische aandrijving is dit ook steeds vaker een optie. Hierdoor heeft Tonke een elektrische camper ontwikkeld, op basis van de Mercedes-Benz EQV.

Elektrische camper kopen

Wanneer je een elektrische camper wilt kopen, ben je bij Tonke aan het juiste adres. Onze elektrische camper, genaamd Tonke EQV, wordt gemaakt op basis van de Mercedes-Benz EQV. De camperbus wordt aangeboden in twee verschillende versies.  Tonke bouwt je nieuwe camper verder volledig op basis van jouw wensen.

Voordelen van een elektrische camper

Er zijn verschillende voordelen van het kopen van een elektrische camper. Hierbij kan je denken aan:

  • Fiscale aantrekkelijkheid: je betaalt geen wegenbelasting en bpm. Daarnaast is de bijtelling ook laag.
  • Goedkoper rijden: Voorkom dure brandstofprijzen door volledig elektrisch te rijden. Daarnaast is er ook minder onderhoud nodig dan bij een dieselcamper.
  • 360 km reikwijdte: Met de 90kWh accu kan je tot 360 km met een lading rijden.
  • Inzetbaar als (extra) auto: In tegenstelling tot een reguliere camper kan je de Tonke EQV het hele jaar gebruiken en bespaar je op stallingskosten.

Opties op de elektrische camper

Naast de keuze voor de uitvoering zijn er ook verschillende opties beschikbaar op de campervan. Hierbij kan je denken aan:

  • Pakketkeuze: Mercedez-Benz biedt 3 verschillende pakketten aan voor de EQV;
  • Interieur: Kies het materiaal van de kasten en bekleding in het interieur;
  • Hefdak of panoramaschuifdak: Kies tussen het standaard dak, het hefdak met luxe 2-persoonsbed of het panoramaschuifdak in de Tonke EQV;
  • Airco: Keuze tussen een volautomatische of halfautomatische airco;
  • Overige opties: Naast de bovenstaande keuzes is het ook mogelijk de camper uit te rusten met een klaptoilet, gordijn, raamtas, buitendouche, verwijderbare stoelen, topmatras, tafel en winterbanden.

Elektrisch koken op de camping

Verder wordt de Tonke EQV Touring standaard uitgerust met een naar buiten draaiende keuken. Deze keuken is uitgerust met een elektrische kookplaat, zodat je makkelijk elektrisch kan koken op de camping. De Tonke EQV Adventure heeft een optionele keuken.

Camper met fietsendrager

Ook zijn beide uitvoeringen uit te rusten met een fietsendrager. Tonke biedt verschillende mogelijkheden aan wat betreft het fietsenrek. Zo is het mogelijk een fietsenrek te monteren voor 2 of 4 fietsen. Dit fietsenrek wordt aan de klep van de camper gemonteerd.

Meer informatie over de elektrische camper Tonke EQV

Bent u geïnteresseerd in de elektrische camper van Tonke en wilt u meer informatie? Lees meer over de Tonke EQV of stel direct uw elektrische camper samen via de knop hieronder.