Luxe camper

Een echte luxe camper kopen? Bij Tonke verkopen we alleen maar campers van echte kwaliteit. De Tonke VAN is een buscamper gemaakt met echt ambacht en voor zien van alle gemakken. Dit maakt de Tonke VAN geschikt voor elke reis, van een fietstocht door Frankrijk tot wildkamperen in Oost-Europa.

Customized camper

Bij Tonke komen onze luxe campers niet zo uit de fabriek gerold. We bouwen customized campers met de hand. Zo voldoet jouw camper volledig aan jouw wensen en behoeften.

De Tonke VAN is samen te stellen uit twee verschillende uitvoeringen. De Tonke VAN en de Tonke VAN XL. De Tonke VAN XL is 40 cm langer, waardoor je meer beenruimte, slaapcomfort en ruimte in de achterbak hebt.

Door ons nieuwe railsysteem is het mogelijk om tot wel 7 mensen te vervoeren. Je plaatst gemakkelijk de bank naar achter waardoor je twee extra stoelen kunt plaatsen. Ook beschikt de Tonke VAN over 4 slaapplekken, 2 boven in het hefbed en 2 op bank die je met een handomdraai transformeert in een bed.

Voordelen van de Tonke VAN

βœ” Op maat gemaakt: Hierdoor kies jij de onderdelen die bij jouw passen.
βœ” Ambachtelijk gebouwd: Alles is met de hand gebouwd door onze specialisten in de werkplaats.
βœ” Unieke buitenkeuken waarmee je zowel buiten als binnen kunt koken.
βœ” 4 slaapplaatsen
βœ” Tot wel 7 zitplaatsen mogelijk

Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen op te noemen. Maar omdat de Tonke VAN op maat gemaakt wordt is het beter om zelf de Tonke VAN te configureren of neem contact met ons op.

Configureer een camper!

Wilt u niks missen?

Laat uw emailadres achter en ontvang als eerste meer informatie.

De wereldpremière van onze eerste elektrische

TONKE EQV