Camper laten bouwen door camperbouwer

Bent u op zoek naar een camperbouwer waar u een buscamper kan laten bouwen? Of heeft u zelf een bus of ander voertuig dat u wilt laten ombouwen tot camper? Bij Tonke kunt u terecht voor zowel het volledig naar wens laten bouwen van een buscamper als het ombouwen en inrichten van uw huidige voertuig tot camper.

Neem direct contact op

Waarom een buscamper laten bouwen?

Het grote voordeel van een buscamper ten opzichte van een normale camper is het compactere formaat. Hierdoor is een buscamper uitstekend geschikt is voor dagelijks gebruik. Toch kan een buscamper verrassend ruim zijn vanbinnen.

Wanneer u ervoor kiest om een buscamper te laten bouwen door Tonke, kiest u voor een buscamper van hoge kwaliteit. Daarnaast kunt u zelf beslissen hoe de camper ingericht wordt. Zo kiest u bijvoorbeeld voor extra stoelen, meer opbergruimte of andere opties in het interieur.

Bus laten ombouwen tot camper

Beschikt u al over een bestelbus en wilt u deze laten ombouwen tot campervan? Tonke kan u hierbij helpen. Op basis van uw wensen kan de bus volledig omgebouwd worden tot camper. U kunt zelf uw inrichting bepalen. Ook denkt Tonke graag met u mee over de mogelijkheden.

Als u een Volkswagen Transporter T5 of T6 heeft, kunt u zelfs via onze configurator de volledige bus invullen. Meer informatie over de Tonke VAN en de ombouw kunt u vinden in de brochure.

Download de gratis brochure

Waarom kiezen voor camper inbouw bedrijf Tonke?

Tonke maakt al jaren campers in de werkplaats in Terheijden. Tonke maakt de buscampers Tonke VAN en Tonke VAN XL. Daarnaast maken ze ook verschillende andere soorten campers, zoals afzetbare campers en expeditiecampers. Hierdoor is Tonke gespecialiseerd in allerlei soorten camperbouw.

Meer informatie over uw het laten bouwen van uw buscamper

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het bouwen van een buscamper? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem direct contact op