Nieuws

Lowres 1799 800X533 1

Duurzame KampeerAwards – Stem op Tonke

Tonke zet zich in voor een groenere toekomst en we streven continu voor het verder verduurzamen van ons bedrijf.

Met trots willen wij u mededelen dat Tonke genomineerd is voor de Duurzame KampeerAwards in twee categorieën. Wij zouden het geweldig vinden als u op Tonke stemt!

We zijn genomineerd voor de Duurzame KampeerAwards in twee categorieën:

✓ Meest duurzame Kampeermiddel: Tonke Nomad Module

Fvd Tonke Lr 4979 Groot

De Tonke Nomad Module geeft je de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een busje of auto om te bouwen tot camper. Hierdoor wordt Tonke kwaliteit toegankelijk voor een breed publiek, terwijl we tegelijkertijd efficiënt omgaan met grondstoffen omdat één voertuig geschikt is voor veel verschillende doeleinden en de module vele voertuigen meegaat.

✓ Meest duurzame Innovatieconcept: Stichting Tonkeland

Tonke Cb Ip10435 Lr Groot

Stichting Tonkeland is werkelijk uniek. Het betreft een stichting die gronden in heel Europa aankoopt en beheert, waarin natuurontwikkeling en duurzame landbouw centraal staan, wat resulteert in een grote CO2-opslag. Deze CO2-opslag compenseert de ‘CO2-voetafdruk’ van je camper. En het mooiste is: als je deelneemt aan Tonkeland, kun je door heel Europa kamperen op deze prachtige plekken!

Over de Duurzame KampeerAwards

Een positieve ontwikkeling in de kampeerbranche is de groeiende aandacht voor duurzaamheid. Kampeerliefhebbers, die een diepe verbinding met de natuur voelen, realiseren zich steeds meer dat veranderingen nodig zijn om ook in de toekomst van onze natuurlijke omgeving te kunnen blijven genieten. 

Om het duurzaamheidsthema meer podium te geven organiseren NKC, KCI, Jaarbeurs, HISWA-RECRON, BOVAG en ANWB op woensdag 4 oktober 2023 het Duurzaamheidscongres. Het hoogtepunt van het evenement is de uitreiking van de Duurzame KampeerAward in de categorieën meest duurzame kampeermiddel, kampeerplek en innovatieconcept. Hiermee wordt er erkenning gegeven aan inspanningen en innovaties die bijdragen aan een meer duurzame toekomst voor kamperen in de natuur.

Uw stem is belangrijk voor Tonke 

Uw stem is heel belangrijk voor ons zodat wij onze positieve impact op gebied van duurzaamheid nog verder kunnen vergroten! Helpt u ons door op Tonke te stemmen? Alvast hartelijk dank namens het hele Tonke Team!

Met vriendelijke groet,

Schermafbeelding 2023 09 06 Om 13.02.06

Maarten van Soest
Oprichter Tonke

P.s. Meer te weten komen over hoe Tonke duurzaamheid integreert in het bedrijf? Ga naar de pagina Duurzaamheid.