Camper uitvoering

Campers zijn er in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Zo ook bij Tonke. Wij bieden campers aan in diverse uitvoeringen. Zo hebben wij erg luxe campers, maar ook compacte en lage campers. Daarnaast bieden wij ook campers aan met een automaat of juist met slaapplaatsen.

Luxe campers

Tonke biedt op maat gemaakte campers aan waardoor je jouw camper zo luxe kan maken zoals je zelf wilt. Voeg bijvoorbeeld een luxe matras toe of een buitenkeuken waardoor je lekker kunt koken in de buitenlucht.

Luxe campers

Compacte camper

De Tonke VAN is een compacte campervan, maar door zijn slimme indeling erg ruim van binnen. Hierdoor is de Tonke VAN geschikt voor dagelijks gebruik, want hij past in ieder parkeervak. Maar is hij ook geschikt voor lange ritten naar het buitenland.

Compacte campers

Automaat camper

De Tonke campers zijn op maat gemaakt, waardoor al onze modellen uitgevoerd kunnen worden als automaat of met een versnellingsbak. Een automaat is uitermate geschikt voor de lange ritten naar het buitenland en zorgt voor een verhoogd rijgemak.

Automaat campers

Lage campers

Een camper met een lage instap brengt diverse voordelen met zich mee. Om te beginnen scheelt het natuurlijk een hoop ongemak met het inpakken. Maar daarnaast zorgt een lage camper ook voor een betere wegligging en minder brandstofverbruik.

Lage campers

Camper met slaapplaatsen

Alle campers van Tonke zijn voorzien van slaapplaatsen. Zelfs onze kleinste uitvoeringen. Door slim gebruik te maken van de ruimte zorgen wij ervoor dat u ruim en comfortabel kunt slapen. Bovendien kunt u kiezen voor een luxere uitvoering, waarbij het comfort van uw bed verhoogd wordt.

Campers met slaapplaatsen

Camper met zitplaatsen

Bij Tonke heeft u de mogelijkheid om geheel zelf het aantal zitplaatsen in de buscamper te kiezen. Wij bieden campers met 4 zitplaatsen tot maar liefst 7 zitplaatsen. Het is ook mogelijk optionele zitplaatsen toe te voegen aan uw camper.

Campers met zitplaatsen

Camper voor dagelijks gebruik

De Tonke VAN is ideaal voor dagelijks gebruik. Door de kleine wielbasis past de camper in een parkeervak. Daardoor kunt u de camper als 2e auto gebruiken.

Camper voor dagelijks gebruik

Configureer jouw droomcamper

Bij Tonke kun je jouw eigen camper samenstellen. Hierdoor kun je kiezen voor de uitvoering die het beste bij jouw wensen en behoeften passen. Zo stel jij je eigen droomcamper samen!

Configureer jouw eigen camper