Camper brandstofverbruik

Wanneer u een camper gaat kopen dan komt u ook voor de keuze te staan voor welke brandstof u kiest. Zo heeft u de keuze tussen diesel, benzine of elektrisch. Wat het beste bij u past hangt af van uw situatie. Tonke is expert op het gebied van campers en helpt u hier graag bij!

Diesel campers

Rijden met diesel is goedkoper dan met benzine, wat natuurlijk fijn is wanneer u lange stukken gaat rijden met uw camper.

Diesel campers

Benzine campers

Benzine campers hebben we in het verleden wel gebouwd op basis van de Volkswagen Transporter. Echter: De CO2 uitstoot is vele malen hoger dan van een diesel. Daarom is Volkswagen gestopt met de productie ervan.

Benzine camper

Elektrische campers

Met een elektrische camper kiest u voor een duurzame manier van reizen en kamperen. Tot voor kort hadden elektrische campers vaak te weinig mogelijkheden, maar tegenwoordig is het bereik van de campers steeds beter. Daarom heeft Tonke ook een elektrische camper ontwikkeld.

Elektrische campers

Configureer uw eigen camper

Tonke maakt campers op maat. Hierdoor kunt u uw camper naar eigen wensen en behoeften inrichten. Kies de uitvoering die het beste bij u past en vul hem aan met de accessoires die bij uw behoeften aansluiten. Zo bouwt u uw eigen droomcamper!

Configureer een camper!