Camper brandstofverbruik

Wanneer je een camper gaat kopen dan kom je ook voor de keuze te staan voor welke brandstof je kiest. Zo heb je de keuze tussen diesel, benzine of elektrisch. Wat het beste bij jou past hangt af van jouw situatie. Tonke is expert op het gebied van campers en helpt je hier graag bij!

Diesel campers

Diesel campers zijn onze meest verkochte campers. Diesel is goedkoper dan benzine wat natuurlijk erg belangrijk is wanneer je lange stukken gaat rijden met je camper. Bovendien kan je ook langer doorrijden met een tank benzine dan met diesel.

Diesel campers

Benzine campers

Benzine campers bouwen we een stuk minder dan diesel campers, maar we bouwen ze wel degelijk. Aangezien alle modellen door ons zelf worden gemaakt kunnen alle modellen worden uitgevoerd met een benzine of diesel motor.

Benzine campers

Elektrische campers

Benzine campers zijn een duurzame manier van reizen, maar nemen ook bepaalde nadelen met zich mee. Zo kan je niet zo ver rijden met een elektrische camper en duurt het laden lang. Bij Tonke gaan we voor kwaliteit en optimaal reiscomfort. Daarom dat we nu nog geen elektrische campers produceren.

Elektrische campers

Configureer je eigen camper

Tonke maakt campers op maat. Hierdoor kan jij je camper naar eigen wensen en behoeften inrichten. Kies de uitvoering die het beste bij jou past en vul hem aan met de accessoires die bij jouw behoeften aansluiten. Zo bouw jij je eigen droomcamper!

Configureer een camper!