Camper brandstofverbruik

Wanneer je een camper gaat kopen dan kom je ook voor de keuze te staan voor welke brandstof je kiest. Zo heb je de keuze tussen diesel, benzine of elektrisch. Wat het beste bij jou past hangt af van jouw situatie. Tonke is expert op het gebied van campers en helpt je hier graag bij!

Diesel campers

Diesel campers zijn onze meest verkochte campers. Rijden met diesel is goedkoper dan met benzine, wat natuurlijk belangrijk is wanneer je lange stukken gaat rijden met je camper. Bovendien kan je ook langer doorrijden met een tank benzine dan met diesel.

Diesel campers

 

Benzine campers

Benzine campers bouwen we een stuk minder dan diesel campers, maar we bouwen ze wel degelijk. Omdat alle modellen door ons zelf worden gemaakt, kunnen alle modellen worden uitgevoerd met een benzine of diesel motor.

Benzine campers

 

Elektrische campers

Met een elektrische camper heb je een duurzame manier van reizen en kamperen. Tot voor kort hadden elektrische campers vaak te weinig mogelijkheden, maar tegenwoordig is het bereik van de campers steeds beter. Daarom heeft Tonke ook een elektrische camper ontwikkeld.

Elektrische campers

 

Configureer je eigen camper

Tonke maakt campers op maat. Hierdoor kan jij je camper naar eigen wensen en behoeften inrichten. Kies de uitvoering die het beste bij jou past en vul hem aan met de accessoires die bij jouw behoeften aansluiten. Zo bouw jij je eigen droomcamper!

Configureer een camper!

 

Wilt u niks missen?

Laat uw emailadres achter en ontvang als eerste meer informatie.

De wereldpremière van onze eerste elektrische

TONKE EQV