Custom camper

Custom campers van Tonke

Wilt u een custom camper laten bouwen? Tonke bouwt campers op maat die volledig naar uw wens kunnen worden aangepast. Iedereen is anders en iedere reis is anders, daarom is ook iedere Tonke VAN anders. Stel uw eigen Tonke VAN samen in onze configurator!

Configureer een camper

Een op maat gemaakte camper laten bouwen

De campers van Tonke zijn omgebouwd uit een Volkswagen Transporter T6. Tijdens het bouwen maken we van deze bestelbus een luxe compacte camper met een flexibel design. Zo is deze camper door het compacte design geschikt voor dagelijks gebruik. Maar door het luxe en flexibele design is het ook een fijne reisgenoot voor een verre reis.

Custom camper onderdelen

Hoe luxe u uw custom camper maakt is aan u. Voeg de onderdelen toe die u graag terug ziet in een camper en nodig heeft om uw droomreis te maken! Neemt u hem bijvoorbeeld mee naar de camping, is het uw vervoersmiddel om bij uw hotel te komen of wilt u juist echt de wildernis in trekken? Met onze diversiteit aan onderdelen kunt u met de custom camper van Tonke alle kanten uit!

Camper douche

Met een douche in uw Tonke VAN kunt u zich overal opfrissen. Heerlijk wanneer u er op uit gaat in de natuur en een aantal dagen niet in de bewoonde wereld komt. Zo kunt u zich toch opfrissen na een lange hike. Maar ook wanneer u naar een camping gaat en over een gedeelde douche beschikt, kan een eigen douche heerlijk zijn. Zo kunt u genieten van een heerlijk schone douche!

Fietsendrager

Het is mogelijk om een fietsendrager toe te voegen aan uw op maat gemaakte camper van Tonke. De fietsendrager is aan de achterkant op de trekhaak gemonteerd, waardoor de fietsen eenvoudig op en af de fietsendrager te halen zijn. Bovendien zitten de fietsen stevig tegen de camper gemonteerd, waardoor ze een stuk veilig verplaatst worden dan in de camper.

Hefbed

Door een hefbed toe te voegen aan uw camper kiest u voor een heerlijke nachtrust. Doordat het bed is gevestigd in het hefdak neemt hij geen plek in beslag, maar kunt u toch slapen op een matras van goede kwaliteit. U heeft dan ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Froli bedsysteem. Dit systeem zorgt voor extra comfort, zodat u ook op reis de nachtrust krijgt die u verdient.

Buitenkeuken

Zowel buiten als binnen koken met de draaibare Tonke buitenkeuken, ideale camping keuken

Door de draaibare buitenkeuken toe te voegen aan de campervan kunt u zowel binnen als buiten koken. Bij slecht weer houdt u de camper gesloten en zit u droog binnen en bij goed weer draait u hem gemakkelijk naar buiten. Zo geniet u ook tijdens het koken van het heerlijke weer.

Luifel

Met een luifel kunt u de leefruimte van uw custom camper uitbreiden. Wanneer u buiten de camper wilt zitten, maar toch uit de zon wilt blijven, dan biedt een luifel de ideale uitkomst. Zo hoef u niet binnen te zitten maar kunt u uw huid wel beschermen tegen de zon.

Radio- en navigatie

Wanneer u onderweg bent dan wilt u natuurlijk makkelijk de juiste weg kunnen vinden. Een verkeerde afslag in het buitenland kan uw route ineens een stuk langer maken. Met het radio- en navigatiesysteem van Tonke vind u niet alleen de juiste weg, maar kunt u ook genieten van muziek onderweg!

Toilet

Met het klaptoilet van Tonke kunt u de wildernis in zonder zich zorgen te maken over sanitaire stoppen. Door het toevoegen van het klaptoilet kunt u zorgeloos een lange rit maken en de natuur in trekken.

Watertank

Een basis behoefte wanneer u de natuur in trekt is natuurlijk water. U heeft water nodig om te drinken, eten te koken en om uzelf te wassen. Daarom heeft u de mogelijkheid om een watertank van 19 liter toe te voegen aan uw custom camper.

Zonnepaneel

Een zonnepaneel geΓ―nstalleerd op een Tonke camperGebruik de zonnepaneel camper app om de opbrengst van uw Tonke camper zonnepanelen af te lezen

Met zonnepanelen kunt u uw eigen energie opwekken, waardoor u nooit zonder stroom komt te zitten. Het opladen van een telefoon of navigatie kan erg handig zijn wanneer u door onontdekte plekken reist.

Accessoires

Door accessoires toe te voegen aan kunt de custom camper is uw camper Γ©cht van alle gemakken voorzien. Zo maakt het niet uit of u met uw Tonke VAN naar de camping gaat of juist midden in de natuur gaat kamperen. U kunt met de accessoires alle kanten uit!

Stel uw eigen custom camper samen!

Wilt u ook uw eigen camper samenstellen? Dat kan eenvoudig in onze configurator. Na het samenstellen van uw droomcamper in de configurator ontvangt u een offerte per mail.

Configureer een camper

Wilt u niks missen?

Laat uw emailadres achter en ontvang als eerste meer informatie.

De wereldpremière van onze eerste elektrische

TONKE EQV