Custom camper

Wilt u een custom camper laten bouwen? Dat kan bij Tonke! Wij bij Tonke bouwen alle campers volledig op maat. Zo kunnen ze helemaal worden aangepast naar uw wens en heeft u uw unieke camper. Iedere reis is namelijk anders, en dus onze Tonke buscampers ook.

Custom campers van Tonke

Bij Tonke heeft u de mogelijkheid om uw droom camper samen te stellen.  Via onze Tonke configurator kunt u al uw favoriete opties en functionaliteiten toevoegen aan de camper. Na alle stappen de hebben doorlopen, kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw perfecte customized camper. Via onderstaande button gaat u naar onze configurator.

Configureer uw eigen camper

Een camper op maat laten bouwen

Onze Tonke campers zijn omgebouwd uit de Mercedes-Benz EQV. Tijdens het bouwen maken we van deze bestelbus een luxe en compacte camper met een flexibel design. Door dit compacte design zijn onze custom campersvans geschikt voor dagelijks gebruik. Maar door de luxe en flexibele design is het ook de perfecte reisgenoot voor een verre reis!

Custom camper onderdelen

Het is helemaal aan u hoe luxe u uw camper wilt hebben. U heeft de mogelijkheid om onderdelen toe te voegen die u graag zou terug zien om uw droomreis te kunnen maken. Neemt u hem bijvoorbeeld mee naar de camping? Of is het uw vervoersmiddel om bij uw hotel te komen? Of wilt u juist echt de wildernis in? Met onze diversiteit aan onderdelen kunt u met uw custom camper alle kanten uit! Wij sommen hier wat opties voor u op:

Camper douche

Met een douche in uw Tonke custom camper kunt u zich overal opfrissen. Heerlijk wanneer u er op uit gaat in de natuur en een aantal dagen niet in de bewoonde wereld komt. Zo kunt u zich toch opfrissen na een lange hike. Maar ook wanneer u naar een camping gaat en over een gedeelde douche beschikt, kan een eigen douche heerlijk zijn. Zo kunt u genieten van een heerlijk schone douche!

Fietsendrager camper

Het is mogelijk om een fietsendrager toe te voegen aan uw op maat gemaakte camper van Tonke. De fietsendrager is aan de achterkant op de trekhaak gemonteerd, waardoor de fietsen eenvoudig op en af de fietsendrager te halen zijn. Bovendien zitten de fietsen stevig tegen de camper gemonteerd, waardoor ze een stuk veilig verplaatst worden dan in de camper.

Download de gratis brochure

Hefbed camper

Door een hefbed toete voegen aan uw customized camper kiest u voor een heerlijke nachtrust. Doordat het bed is gevestigd in het hefdak neemt hij geen plek in beslag, maar kunt u toch slapen op een matras van goede kwaliteit. U heeft dan ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Froli bedsysteem. Dit systeem zorgt voor extra comfort, zodat u ook op reis de nachtrust krijgt die u verdient.

Draaibare buitenkeuken

Zowel Buiten Als Binnen Koken Met De Draaibare Tonke Buitenkeuken, Ideale Camping Keuken

Door de draaibare buitenkeuken toe te voegen aan de custom campervan kunt u zowel binnen als buiten koken. Bij slecht weer houdt u de camper gesloten en zit u droog binnen en bij goed weer draait u hem gemakkelijk naar buiten. Zo geniet u ook tijdens het koken van het heerlijke weer. Bekijk in de brochure prachtige sfeerbeelden van onze Tonke campers met buitenkeuken.

Luifel camper

Met een luifel kunt u de leefruimte van uw custom camper uitbreiden. Wanneer u buiten de buscamper wilt zitten, maar toch uit de zon wilt blijven, dan biedt een luifel de ideale uitkomst. Zo hoef u niet binnen te zitten maar kunt u uw huid wel beschermen tegen de zon.

Radio- en navigatie

Wanneer u onderweg bent dan wilt u natuurlijk makkelijk de juiste weg kunnen vinden met uw camper. Een verkeerde afslag in het buitenland kan uw route ineens een stuk langer maken. Met het radio- en navigatiesysteem van Tonke vind u niet alleen de juiste weg, maar kunt u ook genieten van muziek onderweg!

Toilet camper

Met het klaptoilet van Tonke kunt u de wildernis in zonder zich zorgen te maken over sanitaire stoppen. Door het toevoegen van het klaptoilet kunt u zorgeloos een lange rit maken en de natuur in trekken met uw custom camper. In de Tonke Configurator kunt u al deze opties gemakkelijk aanklikken en kiezen.

Stel uw eigen Tonke samen

Watertank camper

Een basis behoefte wanneer u de natuur in trekt is natuurlijk water. U heeft water nodig om te drinken, eten te koken en om uzelf te wassen. Daarom heeft u de mogelijkheid om een watertank van 19 liter toe te voegen aan uw custom camper.

Zonnepanelen voor camper

Een Zonnepaneel Geïnstalleerd Op Een Tonke CamperGebruik De Zonnepaneel Camper App Om De Opbrengst Van Uw Tonke Camper Zonnepanelen Af Te Lezen

Met zonnepanelen kunt u uw eigen energie opwekken, waardoor u nooit zonder stroom komt te zitten in uw customized camper. Het opladen van een telefoon of navigatie kan erg handig zijn wanneer u door onontdekte plekken reist.

Camper accessoires

Door accessoires toe te voegen aan kunt de custom camper is uw camper écht van alle gemakken voorzien. Zo maakt het niet uit of u met uw Tonke EQV naar de camping gaat of juist midden in de natuur gaat kamperen. U kunt met de accessoires alle kanten uit!

Stel uw eigen custom camper samen!

Wilt u ook uw eigen camper samenstellen? Dat kan eenvoudig in onze configurator. Na het samenstellen van uw droomcamper in de configurator ontvangt u een offerte per mail.

Configureer een camper