Campervan

Campervan kopen

Wilt u een campervan kopen? De campervans van Tonke zijn ideale partners tijdens het kamperen en voor dagelijks gebruik. Wij maken elke Tonke op basis van uw wensen. Hierdoor kunt u optimaal genieten van het comfort van uw Tonke. U kunt bij ons terecht voor een volledig nieuwe camper of een bus die u wil laten ombouwen tot camper.

Campervan laten bouwen

Uw Tonke campervan wordt volledig gebouwd op basis van uw wensen. De Tonke VAN is een campervan die gebouwd is op basis van de Volkswagen Transporter T6. Door het ruime interieur is er veel mogelijk wat betreft de inrichting. Zo kunt u er voor kiezen om een draaibare buitenkeuken te plaatsen in de auto of tot 7 zitplaatsen te creƫren in de campervan.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw eigen voertuig om te laten bouwen tot campervan. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen. Wanneer u een Volkswagen T5 of T6 heeft, kunt u deze ook samenstellen via de Tonke Configurator. Ook is het sinds kort mogelijk om een elektrische Tonke campervan aan te vragen.

Camper laten bouwen

Beste campervan

De veelzijdigheid, opties en mogelijkheden van de Tonke VAN zorgen ervoor dat deze campervan een van de beste opties is. De Tonke VAN is in 2016 en 2017 dan ook verkozen tot buscamper van het jaar. Daarnaast zorgen de opties en mogelijkheden die we aanbieden voor het ombouwen van een bestelbus ervoor dat er altijd een comfortabele oplossing is. Elk voertuig is anders, dus wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

De beste campervan

Meer informatie over onze campervans

Wilt u meer informatie over onze campervans en de mogelijkheden voor u? Neem contact met ons op. Wij vinden samen met u een gepaste oplossing en helpen u graag verder.

Neem direct contact op